İntel E5200 Overclock Nasıl Yaparım?

  • Konuyu başlatan Oğuzhan Altay
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 4.296
O

Oğuzhan Altay

Ziyaretçi
Arkadaşlar İntel E5200 2.50 GHz saat hızlı çift çekirdek işlemcimi Overclock yapmak istiyorum. İşlemcimin üzerinde 12 V'luk İntel'in stok fanı var. Sormak istediğiniz başka Donanımsal özellikleri lütfen Sorun. Nasıl Overclock Yaparım. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam OC yapsanız bile işlemci öyle böyle bir işlemci değil zaten. Anakartınıza uyuyor ise Core 2 Quad serisi ikinci el işlemcilere bakın. 100-120 TL gibi bir fiyata iş görecek çok işlemci var.
 
Recep abi'nin de dediği gibi BIOS menüsüne girip FSB ayarları yani işlemci veya bellek gibi donanımların frekans ayarlamaları mevcut mu bunu kontrol et.
Bunu yapamayacak seviyedeysen de o sistem ile bu işlere bulaşma derim :)
Zaten yapabileceğin OC işlemi voltajsız ufak bir frekans artışından ibaret olacak. Yalnızca OC yaptım diyebilmek için OC yapmış olacaksın.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı