Intel E6420 İçin Ekran Kartı Tavsiyesi

CheWaS

Kilopat
Daha fazla  
  • Intel Core 2 Duo E6420 2.13 GHz,
  • ASUS P5B anakart PB5 chipset
Ekran kartı tavsiyesi verir misiniz?

ATI Sapphire Radeon X1650 512 MB ekran kartım vardı. Aşırı ısınma, aşırı fan sesi sorunuyla beraber bozuldu sanırım. Şu an PC açtığımda Xp yazısını görüyorum sonra bir daha görüntü alamıyorum. Bana bir tavsiye verir misiniz?

• Bütçeniz ne kadar?
  • RAM'iniz kaç GB?
  • PSU kaç W?
@son_goku

Bugun ekran kartinin macunu bitmiştir diye gittim degiştirdim fakat farkina vardim fani gitmiş fan fiyatini sordum degiştirebilirmisiniz diye 40lira fiyat cikardi bana
120 150 arasi bi ekran karti alsam daha iyi olur diye dusundum pcnin tum ozellikleri bunlar

Lav7la.jpg

Normal suan ekrankartı 70 derecede calisiyo oyunda 105 dereceye kadar varıyor sizce normal mi

@son_goku

Bugun ekran kartinin macunu bitmiştir diye gittim degiştirdim fakat farkina vardim fani gitmiş fan fiyatini sordum degiştirebilirmisiniz diye 40lira fiyat cikardi bana
120 150 arasi bi ekran karti alsam daha iyi olur diye dusundum pcnin tum ozellikleri bunlar

Lav7la.jpg

Normal suan ekrankartı 70 derecede calisiyo oyunda 105 dereceye kadar varıyor sizce normal mi
Tabikide değil

RAM'lerden 2 adet alın. Linkini verdiğiniz ekran kartını da alırsanız hissedilir farklar yaşarsınız. Ekran kartlarının DDR sistemi ile RAM'lerin bir ilgisi yok. DDR2 anakarta GDDR5 ekran kartı bile takılabilir.

Önerdiğimiz ekran kartını almış bulunmaktayım fakat aldigim firmada RAM gücünün 266 herz olduğunu 532 veya 800 aldığımda gormeyecegini söylediler bana napabilirim?@son_goku

Önerdiğimiz ekran kartını almış bulunmaktayım fakat aldigim firmada RAM gücünün 266 herz olduğunu 532 veya 800 aldığımda gormeyecegini söylediler bana napabilirim?@son_goku

Bu kişiler buraya da attığınız görsellere bakarak mı bunu söylediler? Anakartınız 800 MHz RAM'i destekliyor:
Anakart | P5B | ASUS Türkiye

Bu RAM'lerden 2 adet alın, eski RAM'leri söküp bunları takın:
Kingston 2 Gb Ddr2 800mhz Ram PC Ram Fiyatı ve Özellikleri - Gold.com.tr

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı