6 683203 Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 459 Çözümler 1 10 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar ekran kartım Intel UHD Graphics ama yanlışlıkla Intel grafik Merkezi'ni sildim ve şu an ekran kartını göremiyorum nasıl çözerim?
Arkadaşlar ekran kartım Intel UHD Graphics ama yanlışlıkla Intel grafik Merkezi'ni sildim ve şu an ekran kartını göremiyorum nasıl çözerim?
E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #2 Format at. Artı -1 Eksi
K k3lda Megapat Katılım 27 Nisan 2017 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #3 683203 dedi: Arkadaşlar ekran kartım Intel UHD Graphics ama yanlışlıkla Intel grafik Merkezi'ni sildim ve şu an ekran kartını göremiyorum nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Driver güncellemesi yapmayı dene. Artı 0 Eksi
683203 dedi: Arkadaşlar ekran kartım Intel UHD Graphics ama yanlışlıkla Intel grafik Merkezi'ni sildim ve şu an ekran kartını göremiyorum nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Driver güncellemesi yapmayı dene.
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #4 Buradaki driveri kurun. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.40] This download installs the Intel® Graphics Driver for Braswell, 4th and 5th generations. downloadcenter.intel.com Artı 0 Eksi
Buradaki driveri kurun. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.40] This download installs the Intel® Graphics Driver for Braswell, 4th and 5th generations. downloadcenter.intel.com
KS KS 6 683203 Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 459 Çözümler 1 10 Temmuz 2024 #5 El hasen dedi: Format at. Genişletmek için tıkla... Çok fazla şey yüklü formatsız çözüm yokmu? k3lda dedi: Driver güncellemesi yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Enlightened dedi: Buradaki driveri kurun. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.40] This download installs the Intel® Graphics Driver for Braswell, 4th and 5th generations. downloadcenter.intel.com Genişletmek için tıkla... Tamamdır denicem. Artı 0 Eksi
El hasen dedi: Format at. Genişletmek için tıkla... Çok fazla şey yüklü formatsız çözüm yokmu? k3lda dedi: Driver güncellemesi yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Enlightened dedi: Buradaki driveri kurun. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.40] This download installs the Intel® Graphics Driver for Braswell, 4th and 5th generations. downloadcenter.intel.com Genişletmek için tıkla... Tamamdır denicem.
yarentuit Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 322 Çözümler 2 Yer Kuşadası 10 Temmuz 2024 #6 Önemli dosyalarınızı yedek alıp deneyin ne yapıyorsanız. Artı 0 Eksi
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #7 yarentuit dedi: Önemli dosyalarınızı yedek alıp deneyin ne yapıyorsanız. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran için driver kuruyor, format atmıyor. Ekran için kurulan sürücüler dosyalara hiçbir şey yapmaz. Artı 0 Eksi
yarentuit dedi: Önemli dosyalarınızı yedek alıp deneyin ne yapıyorsanız. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran için driver kuruyor, format atmıyor. Ekran için kurulan sürücüler dosyalara hiçbir şey yapmaz.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.184 Makaleler 1 Çözümler 43 10 Temmuz 2024 #8 Update yüklemesi gerekiyor diye biliyorum bir güncelleme yap bakalım driver kısmında gözükecek mi? Artı 0 Eksi
KS KS 6 683203 Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 459 Çözümler 1 10 Temmuz 2024 #9 Enlightened dedi: Buradaki driveri kurun. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.40] This download installs the Intel® Graphics Driver for Braswell, 4th and 5th generations. downloadcenter.intel.com Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 11 kullanıyorum ama yine de bunlardan birini mi indireyim? Artı 0 Eksi
Enlightened dedi: Buradaki driveri kurun. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.40] This download installs the Intel® Graphics Driver for Braswell, 4th and 5th generations. downloadcenter.intel.com Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 11 kullanıyorum ama yine de bunlardan birini mi indireyim?