E edg0 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 73 9 Eylül 2023 #1 BIOS güncelledim, driver yükledim fakat sorun çözülmedi önceden de konu açmıştım fakat çözüm bulamadık. Yardımcı olabilecek biri varsa çok iyi olur. Dosya Ekleri IMG_20230823_113307.jpg 117,3 KB · Görüntüleme: 53
BIOS güncelledim, driver yükledim fakat sorun çözülmedi önceden de konu açmıştım fakat çözüm bulamadık. Yardımcı olabilecek biri varsa çok iyi olur.
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 9 Eylül 2023 #2 edg0 dedi: BIOS güncelledim, driver yükledim fakat sorun çözülmedi önceden de konu açmıştım fakat çözüm bulamadık. Yardımcı olabilecek biri varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Eski bir konu var, bu adımları denediniz mi? Intel Ethernet I219-V aygıt başlatılamıyor. (Kod 10) hatası Ethernet kartı yanmış olabilir mi? Çoğu yere baktım yapamadım. Anakart MSI B360-A PRO. BIOS ayarlarında Lan Option Rom ne olmalı? www.technopat.net Artı 0 Eksi
edg0 dedi: BIOS güncelledim, driver yükledim fakat sorun çözülmedi önceden de konu açmıştım fakat çözüm bulamadık. Yardımcı olabilecek biri varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Eski bir konu var, bu adımları denediniz mi? Intel Ethernet I219-V aygıt başlatılamıyor. (Kod 10) hatası Ethernet kartı yanmış olabilir mi? Çoğu yere baktım yapamadım. Anakart MSI B360-A PRO. BIOS ayarlarında Lan Option Rom ne olmalı? www.technopat.net
KS KS E edg0 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 73 9 Eylül 2023 #3 KdrKaya89 dedi: Eski bir konu var, bu adımları denediniz mi? Intel Ethernet I219-V aygıt başlatılamıyor. (Kod 10) hatası Ethernet kartı yanmış olabilir mi? Çoğu yere baktım yapamadım. Anakart MSI B360-A PRO. BIOS ayarlarında Lan Option Rom ne olmalı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Çoğunu denedim fakat değişen birşey olmadı. Anakartim Asus prime H510M-K Artı 0 Eksi
KdrKaya89 dedi: Eski bir konu var, bu adımları denediniz mi? Intel Ethernet I219-V aygıt başlatılamıyor. (Kod 10) hatası Ethernet kartı yanmış olabilir mi? Çoğu yere baktım yapamadım. Anakart MSI B360-A PRO. BIOS ayarlarında Lan Option Rom ne olmalı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Çoğunu denedim fakat değişen birşey olmadı. Anakartim Asus prime H510M-K
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 9 Eylül 2023 #4 edg0 dedi: Çoğunu denedim fakat değişen birşey olmadı. Anakartim Asus prime H510M-K Genişletmek için tıkla... Benim anakartla aynı ben de bugün garantiye gönderdim bakalım. Format attın mı? Artı 0 Eksi
edg0 dedi: Çoğunu denedim fakat değişen birşey olmadı. Anakartim Asus prime H510M-K Genişletmek için tıkla... Benim anakartla aynı ben de bugün garantiye gönderdim bakalım. Format attın mı?
KS KS E edg0 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 73 9 Eylül 2023 #5 KdrKaya89 dedi: Benim anakartla aynı ben de bugün garantiye gönderdim bakalım. Format attın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır internet bağlantım olmadığı için atmıyorum KdrKaya89 dedi: Benim anakartla aynı ben de bugün garantiye gönderdim bakalım. Format attın mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun mu var sizde de Son düzenleme: 9 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
KdrKaya89 dedi: Benim anakartla aynı ben de bugün garantiye gönderdim bakalım. Format attın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır internet bağlantım olmadığı için atmıyorum KdrKaya89 dedi: Benim anakartla aynı ben de bugün garantiye gönderdim bakalım. Format attın mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun mu var sizde de
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 9 Eylül 2023 #6 edg0 dedi: Aynı sorun mu var sizde de Genişletmek için tıkla... Hayır benim sorunum daha farklı. Artı 0 Eksi