İntel G3258 otamatik overclock

Makaleler
17
Daha fazla  
Arkadaşlar merak ettiğim konu şu İntel G3258 i otomatik olarak overclock yaparsak 3.2 GHz den 3.6 GHz e kadar çıkabiliyor diye biliyorum. Overclock işinde yeni ve daha önce hiç overclock yapmamış isek 3.6 GHz ile iyi bir performans elde edebilir miyiz?

Yeni olmanız veya daha önce hiç overclock yapmamış olmanızın bir önemi yok. Otomatik overclocku tek tuşla yaptığınız için yanlış bir hareket yapma şansınız yok, sistem frekansı ve voltaj değerini otomatik olarak ayarlıyor. Daha önce tecrübeniz olmadıysa size tavsiyem otomatik overclock yapmanız. Çok büyük bir performans artışı beklemeyin derim ben.

Yeni olmanız veya daha önce hiç overclock yapmamış olmanızın bir önemi yok. Otomatik overclocku tek tuşla yaptığınız için yanlış bir hareket yapma şansınız yok, sistem frekansı ve voltaj değerini otomatik olarak ayarlıyor. Daha önce tecrübeniz olmadıysa size tavsiyem otomatik overclock yapmanız. Çok büyük bir performans artışı beklemeyin derim ben.
Benim bahsettiğim hiç overclock yapmadım yani manuel olarak yapmadım. Otomatik overclock, overclock işlemini bilmeyenler için iyi bir çözüm gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı