Satılık İntel G3258 ve Asus H81M-Plus

poseydonsss

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Yeni işlemci ve anakart alcağımdan dolayı satılıktır. İkisininde herşeyi tamdır. Kutu içerikleri vs. eksiksizdir. İkisi birlikte hava soğutma ile 4,5 Ghz'de 1.4V'ta aktif olarak kullanılmakta. Shadow of Mordor, CS:GO, GTA V, WoW, Diablo III, Bioshock serisi, ETS 2 gibi oyunlar oynandı.
İkisini birlikte satmak önceliğimdir. Hızlıal.com'dan ocak 2015'te alınmıştır. 1,5 yıl garantilidir. Düşündüğüm fiyat; İkisi birlikte alınırsa 340Tl, Makul düzeylerde pazarlık yapılır. İstenen ile havale sonra kargo yapılır. Kedi, köpek, kıl yün ile takas olmaz.
  • Anakart (Asus H81M-Plus) ====> 180Tl
  • İşlemci (İntel G3258) ========> 170Tl
Asus H81M-PLUS Intel H81 1150 Soket DDR3 1600MHZ Sata 3.0 Usb 3.0
Intel Pentium G3258 1150 Soket 3.2GHz 3MB Cache 22nm İşlemci

Anakartınız Gigabyte Z97-HD3 anakart ile takas olur mu ? Yalnız üzerine ekleme yaparsanız ?

Hocam kusura bakma harf hatasından cezalıydım. Konumuza gelecek olursak olabilir tabii. Ne kadar istiyorsun üzerine? İ5'in de fiyatını öğrenebilir miyim?

i5 'e 470 TL fiyat verdiler bugün bu forumda. Ben 550 TL istediğimi söyledim.Aslında ben H97 bir anakart almak istiyorum da sizin anakart üzerine bir fiyat söyleyin öyle pazarlık yapalım.

Benim anakartın üzerine 50 Tl veririm. Zaten Vatan Bilgisayar dışında da 380Tl civarına bulunabiliniyor kart. 180+50= 230Tl fena para değil. Bu arada anakartınızın kutusu ve içeriği duruyor mu? Arka braket ne durumda?

Herşeyi duruyor. Arka braket ne olduğunu bilmiyorum Vatan Bilgisayarda montaj yapıldı. Sonra bakmadım.Bu arada 50 TL olmaz.

Herşeyi duruyor. Arka braket ne olduğunu bilmiyorum Vatan Bilgisayarda montaj yapıldı. Sonra bakmadım.Bu arada 50 TL olmaz.
İyide hocam sıfırı zaten 281 Tl Vatan'da. Ben sana 230 Tl gibi bir para vermiş olacağım. 2. el kart için oldukça iyi bence. Biraz daha arttırırsam zaten sıfır fiyatına olacak. Bana sorarsan kafa kafaya derim. Sonuçta seninkinin sıfırı 281 Tl benimkinin sıfırı 240Tl. Aradaki 40 Tl için 50Tl öneriyorum sana. Bu bile fazla.

Usta ben aldığım da anakart 400 TL di. Bir akşamda 281 TL ye indi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…