Intel G41 Chipset 4GB RAM için hangi Windows 10 sürümü kurulabilir?

mertelos

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim 2 GB RAM'im ekran kartım Intel G41 Express chipset Windows 10 Home'da DxDiag'da 1024 GB diyor Windows 7'de 814 bugün 2 GB RAM daha gelecek 4 GB olacak. 2 çekirdek işlemcim hangi Windows 10 sürümünü kurmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi sürümü istersen kur kaldırır.
4 GB kaldırır ben 2 GB RAM kullanıyıyorum ve Windows 8.1 kaldırıyor 4 GB olmayacaksa Windows 10 en eski güncellenmemiş sürümünü indir fakat 4 GB RAM olacaksa Windows 10 Pro indir lisans etkinleştirmesi yapacaksın ama.

Para yok bide ben oyun oynuyorum en fazla fps vereni indirmek istiyorum.

FPS yüksek olması senin bilgisayarına bağlı (aygıtlarına).

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen oyunu Microsoft Store'dan mı indirceksin.
yoksa webden mi

O zaman Windows 10'un en eski sürümünü indir hiç güncellenmemiş sürümünü ISO linkini biliyordum ama unuttum araştırırsan bulursun.

O zaman Windows 10'un en eski sürümünü indir hiç güncellenmemiş sürümünü ISO linkini biliyordum ama unuttum araştırırsan bulursun.
Zaten Windows 10 atma sebebim Windows 7 den çoğu program desteği kesmesi ve Windows 10 daha fazla özelliğe sahip.
Windows 8de ise ekran kartımın sürücüsü yüklendiği halde Minecraft oynanmıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…