Intel G41 Express Chipset'te Minecraft çalıştıramıyorum driver'im güncel. Zaten oynayacağım bir Minecraft onun için ekran kartı almak istemiyorum lütfen yardım edin.
Oyun açılırken bir hata alıyor musunuz? Alıyorsanız hata mesajında ne yazıyor? Java 8 Update 45'i kurarsanız oyunun sorunsuz bir şekilde açılması lazım. Kurarken Java'yı silip öyle kurunuz.
Java son sürüm en son çatır çatır güncelleme programını açıyordu başlangıçta (sonradan kapattım). OpenGL hatası alıyorum. Bir kere bu GPU OpenGL destekliyor mu? Onu da söylerseniz sevinirim.
Oyunla bi alakası yok en son oynadığım bilgisayarda 120 FPS veriyordu.
Sizin bil. benimki gibi değildir.
2GB DDR3 RAM
Evet bunu da öğrendiniz ama ben RAM yükseltip GPU perfomansını arttırıp oynayabilirim diye düşünüyorum.
Update'le bi alakası yok bence :/ Sen eski sürümü yeni Java'da çalıştırıyorsundur.
Şu anda max. 128MB oluyor BIOS'ta GPU. Ben RAM alıp en az 512MB yapacağım. 1GB olursa daha iyi. Neyse, 6GB RAM'de ne kadar GPU payı yapabilirim en fazla?
Aynı ekran kartını kullandığımız için Java'nın sürümünü düşürmenizi istedim. Bende düzelmeseydi size çözüm olarak söylemezdim. Bence Update ile alakası var.
2GB RAM oyun akıcı bir şekilde oynanabiliyor bu kart ile.