Intel G41 Express ve MSI GeForce GT 1030 sisteme yükseltme önerisi

n0thingEl

Decapat
Daha fazla  
Eskidi demeyelim bir şekilde yine de lazım oluyor. Sistem özelliklerim; Intel G41 Express chipset - Pentium Dual Core CPU E5500 - 4 GB'da RAM'im var. Bu sistemi güçlendirmek istiyorum daha doğrusu elimde kalan GT1030'u takmak istiyorum, bu parçalar uyumlu mu? Ya da bu sistemi ne ile güçlendirebilirim?

Hocam anakart modeli verebilirseniz daha iyi yardımcı olabilirim ve muhtemelen sıkıntısız çalışır.

Ben de merak edip kasanızı araştırdım, işlemci ve ekran kartı modelleri belli fakat anakartı bulamadım. Kasanın iç fotoğrafını paylaşmanız mümkün mü?

Şimdi buldum, Lenogo L-IG41M2 anakartın marka modeli. Hocam bu kasayı güçlendirmek isterseniz bayağı bir değişiklik yapmanız gerekir. Anakart, işlemci, RAM, PSU değişmeli.
Hangi parçalar ile değiştirilebilir, dediğim gibi elimde 1030 var buna uygun bir yükseltme mümkün mü

Ekran kartım zaten belli, aşşağı yukarı 3 binlik bir bütçe ayırabilirim, zaten idarelik bir kasa olarak kullanacağım fakat senin tavsiyen ile F/P bir şey varsa onu da yazabilirsin
3000₺ bütçe ile sıfır parçalar kullanamazsınız. İşlemci bile tek başına bütçenizi aşıyor. İkinci el parçalar düşünülebilir ama ben pek sıcak bakmam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı