Satılık/Takas İntel G4400, MSI B250M Mortar Aarctic ve Gskill 8 GB DDR4 RAM

pesimist27

Megapat
Daha fazla  
3 parça ürün birden satılıktır. İşlemci 1 yıl önce vatandan alındı ama kutu fatura bulamıyorum her türlü test yapabiliriz. RAM'i 6 ay önce forumdan bir arkadaştan kutusuz şekilde almıştım. Anakartı yaklaşık 1 yıl önce Nanokatalog'dan aldım hala garantisi devam ediyor.

Anakartın kutusu faturası vs her şeyi mevcut bu yüzden işlemci üzerinde takılı şekilde gönderilecektir ramide çok güzel şekilde zarar görmesi imkansız biçimde bir şeye sarıp anakart kutusuna koyacağım. Anakart ve işlemci birlikte satıyorum, sadece rami ayrı satabilirim. Hiç bir sorunu kusurları yoktur. Şu an sistemde takılılar ve kullanıyorum.

Fiyat: SATILDI

Gaziantep içi elden teslim edebilirim diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde satıyorum.

Taksitli satış olabilir özelden yazın.

Takas PS4 oyunları hesapları ile olabilir.
08b88653-0ca6-4e4d-8254-d584babd3752.jpg

Son düzenleme:
Yardımcı olmak için yazıyorum aynı RAM'in 3000 MHZ olanını 450 TL'ye sattım. Baltalamiyorum yanlış anlamayın.

Yardımcı olmak için yazıyorum aynı RAM'in 3000 MHZ olanını 450 TL'ye sattım. Baltalamiyorum yanlış anlamayın.

Bende diğer tekini 430 TL’ye sattım yani ilanda da 400 tl yazmışım ne demek istediğinizi anlamadım ? 3000 mhz 450 tl ise 2400 mhz 300 tl falan mı ?

Bende diğer tekini 430 TL’ye sattım yani ilanda da 400 tl yazmışım ne demek istediğinizi anlamadım ? 3000 mhz 450 tl ise 2400 mhz 300 tl falan mı ?
İnsanlar daha rahat değerlendirme yapabilmesi için yazdım.

İnsanlar daha rahat değerlendirme yapabilmesi için yazdım.
3000 MHZ RAM'i 450 liraya satmak sizin probleminiz.

Günümüz kur fiyatlarıyla 2400 MHZ 8GB bir RAM'in sınırsız garantili olması da varsayılarak 400 lira olması gayet makul, hatta ucuz denilebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı