Power elimde var. 400 watt 2007 de aldığım Casper bilgisayardan sökeceğim. Harddisk yine aynı bilgisayardan sökeceğim fakat sanırım harddisk'i de bağlantılı. Şimdi bu yazdıklarıma göre eklenecek ya da değiştirilecek bir şey var mı sizce? Ürünü bugün alacağım akşam kısmet olursa aklımda ki parçalar bunlar.
Bence iyi ve güncel bir PSU da alın derim. Bütçe ne kadar olursa olsun o PSU emanet etmeyin topladığınız sistemi sonra yazık olabilir. Bunun için performans olarak hem ucuz hem de genellikle 'güvenilir ve kullanılan' bir PSU alın.
Eğer daha iyi bir bütçe ayırırım diyorsanız kaliteli olan Corsair ürünlerine de bakabilirsiniz. Sonra topladığınız sistem kül olur ve kimse, siz de dahil bunu istemez.
Bence iyi ve güncel bir PSU da alın derim. Bütçe ne kadar olursa olsun o PSU emanet etmeyin topladığınız sistemi sonra yazık olabilir. Bunun için performans olarak hem ucuz hem de genellikle 'güvenilir ve kullanılan' bir PSU alın.
Eğer daha iyi bir bütçe ayırırım diyorsanız kaliteli olan Corsair ürünlerine de bakabilirsiniz. Sonra topladığınız sistem kül olur ve kimse, siz de dahil bunu istemez.
Yok hocam mümkün değil daha fazlasını veremem. Önemli olan bu hdd yeni alacağım sisteme uyarmı. Benim için en önemli husus bu şu anda. Açıklayıcı bir cevap arıyorum.
Yeni nesil anakartlarda IDE bağlantısı yok diye biliyorum. HDD masrafı da çıkabilir.
Ayrıca 10 yıllık Casper PSU'sunu o sisteme takmayı aklınızdan bile geçirmeyin.