Intel G4600 İçin Ekran Kartı Önerisi

Bütçe
Max 2000

OneDie

Kilopat
Merhaba arkadaşlar bundan 2 yıl önce PC topladım. Özellikleri Intel G4600, GT1030, 8 GB G.Skill.
1050 Ti'ye param yetmedi diye 1030 almıştım. Ama bu farkı çok fazla hissettim gerek PC performansında gerek oyunlarda. Ama şöyle bir şey var benim kasa ekran kartı değiştireceğimi düşünmediğimden dolayı küçük aldım.
Şimdi sizin kararlarınıza göre ve internetten araştırdığım bilgilere göre darboğaz yapar mı bilmiyorum ama alacağım ekran kartını ya tek fan alacağım ya da hem çift fan alacağım, hem de masrafa girip kasa alacağım. İşlemciye darboğaz yaptırmayacak ekran kartı tavsiye ettiğiniz modelleri yazar mısınız?

Bence mümkünse biraz daha dişini sık komple sistem değiştirmeye bak ve R5 1600'lü sisteme geç. Çünkü bu sisteme eli yüzü düzgün her ekran kartı bazı oyunlarda darboğaz yapacaktır. İlle de bu sisteme yatırım yapacağım diyorsan Enes'in dediği gibi RX 570 al derim ama işlemci bazlı oyunlarda yine mutlu olmayacaksın haberin olsun.

Bence mümkünse biraz daha dişini sık komple sistem değiştirmeye bak ve R5 1600'lü sisteme geç. Çünkü bu sisteme eli yüzü düzgün her ekran kartı bazı oyunlarda darboğaz yapacaktır. İlle de bu sisteme yatırım yapacağım diyorsan Enes'in dediği gibi RX 570 al derim ama işlemci bazlı oyunlarda yine mutlu olmayacaksın haberin olsun.

CS:GO işlemci bazlı bir oyun diye düşünüyorum CS:GO'da performans kaybı yaşar mıyım.
RX 570 darboğaz yapsa da alınabilir en iyi kart olacaktır. Size RX 560, GTX 1050 Ti önereceğim ama sizi gelecekte yine sıkıntıya sokacak. Tam sisteminizi yazarsanız, tam uyumlu modelleri önerebilirim. Güç kaynağını yazmayı unutmayın.

Power Supply:
tx powermax 350W 2xsata
Anakart:
MSI H110M PRO-VD

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı