Aygıt yöneticisinde, Ağ Bağdaştırıcıları'nın alt başlıklarındaki "Intel I211 Gigabit Network Connetcion" ismindeki sürücümü güncelleyemiyorum. Intel'in download center'daki en son sürümü olan "Wired_PROSet_26.2_x64" indirdim fakat setupu açıp kurmaya başlarken hata alıyorum (Eklerde mevcut) alıyorum. Uzun zamandır Wi-Fi kullanıyordum. Wi-Fi'de sıkıntısız bir şekilde internete bağlanabilirken Ethernet kablosuna geçtiğimde internet bağlanmıyor ama evdeki diğer cihazlarda internet bağlantısı oluyor. Ethernet kablosunu daha dün aldım, kablo sağlam. (Başka cihazlarda çalışıyor.) PC'mde de bir sıkıntı yok Ethernet kablosunu taktığım yerde ışıklar yanıyor. Bana yardımcı olabilecek var mı?
2500u Vega 8 ekran kartı var Windows Update GPU sürüsünü kuruyor ama sürücü arayüzünü güncellemiyor. Güncelledikten sonra da arayüze girip hiçbir ayar değiştiremiyorum. Bıktım ekran kartı güncellemelerinden. Bunu nasıl düzeltebilirim?
www.technopat.net
Burada anlattığım yöntemle otomatik güncellemeyi devre dışı bırakın.
2500u Vega 8 ekran kartı var Windows Update GPU sürüsünü kuruyor ama sürücü arayüzünü güncellemiyor. Güncelledikten sonra da arayüze girip hiçbir ayar değiştiremiyorum. Bıktım ekran kartı güncellemelerinden. Bunu nasıl düzeltebilirim?
www.technopat.net
Burada anlattığım yöntemle otomatik güncellemeyi devre dışı bırakın.
Tek bir tane Network isimli program var o da bu. Kaldırdım. Tekrar setupu açtım biraz ilerledikten sonra bu hatayı
verdi. Galiba driver paketini indirmem gerekiyor. Bahsettiği paket Download Intel® Ethernet Adapter Complete Driver Pack bu mudur acaba?
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.