Intel Wi-Fi sürücüsü güncellenirken yükleme hatası veriyor

arkadaşlar başka bir konu da bir arkadaş sorunu çözmüş. bu linkten güncellemeyi zip olarak indirin. masaüstüne dosyayı çıkarın. aygıt yöneticisinden sürücüye gelin sürüyücü güncelleştir diyip masaüstünde bulunan dosyayı seçin. Ben dosyayı seçerken içinde 1 boş klasör ve 2 tane 06 ve 08 ile biten dosya vardı 08 olanı seçip güncellemeyi başlattım. Sorun çözüldü şuan wifi sürücüsü güncel.
Ekran görüntüsü 2025-03-13 010912.png

Arkadaşlar başka bir konu da bir arkadaş sorunu çözmüş. Bu linkten güncellemeyi ZIP olarak indirin. Masaüstüne dosyayı çıkarın. Aygıt Yöneticisi'nden sürücüye gelin sürüyücü güncelleştir deyip masaüstünde bulunan dosyayı seçin. Ben dosyayı seçerken içinde 1 boş klasör ve 2 tane 06 ve 08 ile biten dosya vardı 08 olanı seçip güncellemeyi başlattım. Sorun çözüldü şu an Wi-Fi sürücüsü güncel.Eki Görüntüle 2444326

Anlattıgınız şeyi denedim fakat hala aynı veyatta ben yapamadım. Yaptığım yöntemi anlatıyorum.
1- ZIP dosyasını yükleyip daha sonra masaüstüne ayıkladım.

2- Aygıt Yöneticisi'nden internetime sag Click yapıp "sürücüyü güncelleştir" deyip "bilgisayarımdaki sürücülere göz at" kısmına tıkladım.

3-yukarıdaki kutucuga dosya yolunu girip sonraki dedim.

(İşlem başarısız olunca tekrar girip bu sefer alttaki "bilgisayardaki kullanılabilir sürücülerin bir listesini seçmeme izin ver" e tıkladım ancak onda da olmadı).

sonuç= anlattıgınız yöntemi teker teker denedim fakat çalışmadı yanlışım varsa lütfen düzeltin veya anlatın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı