Intel GPU Yükseltmesi

negasonic

Hectopat
Daha fazla  
Benim sorunum şu, ekran kartım yandı artık çalışmıyor, ekran kartımı iptal ettim ve böyle kullanıyorum ama görüntüde dalgalanmalar oluşuyor. Intel GPU yükseltmesi yaparak bundan kurtulmak istiyorum. Windows 7'de bu mümkün müdür? Herkese kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sorunum şu, ekran kartım yandı artık çalışmıyor, ekran kartımı iptal ettim ve böyle kullanıyorum ama görüntüde dalgalanmalar oluşuyor. Intel GPU yükseltmesi yaparak bundan kurtulmak istiyorum. Windows 7'de bu mümkün müdür? Herkese kolay gelsin.
Anakarta ekstra takılan bir parçayla harici bir ekran kartı takabiliyorsunuz ama destekler mi ne kadar stabil olur bilemem Youtube'a yazın çıkıyor.

Ekran kartına BGA işlemi yapıldı bir kaç kere . Artık görüntü vermeyi kesti ve bende iptal ettim amacım bu şekilde bir yolunu bulup kullanmak şuan görüntü VGA da çözünürlük iyi ama dalgalanmalar oluyor.
Derdime bir ben çare bulamadım su sitede ne kadar şansızım.
@Ömer Faruk Efe var mı bir yolu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı