İntel Grafik İşlemci Over Clock'lanıyor mu?

pixstudio

Kilopat
Daha fazla  
Elimde İntel İ5 3330 işlemci var. Ve bu işlemci de, HD 2500 adında onboard ekran kartı bulunmakta. Ben de şuan onboard ekran kartı kullanıyorum ama internette gezinirken bu video ile karşılaştım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda onboard grafik işlemcisine overclock yapıyorlar. Böyle bir şey cidden mümkün mü? Eğer böyle bir şey olabiliyorsa Türkçe rehber tarzında bir video olur, yazı olur herhangi bir şey atar mısınız? Çünkü pek fazla bilgim yok. Bir de böyle bir şey yapsam zararları bana ne olur? Yani bir tehlikesi var mı?

Hmm.. Teşekkürler. Ama ben kendim bios'dan yapmayacağım zaten. Yukarıda görülen videoda kullanılan programı intel'in sitesinden indirdim. Galiba o program otomatik fazla zorlamadan overclock yapıyor. Bu konu da bilgili arkadaşları bu konunun altına bekliyorum. Yardımlarınız gerek.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı