Cihazımda renk ayarlamaları yapmak istiyorum fakat ayarlarla oynadığımda hiçbir şey değişmiyor. Microsoft Store üzerinden kurulum yaptım. Çözünürlük ayarları etki ediyor fakat renk ayarlarını değiştirmek hiçbir işe yaramıyor. İşletim sistemi Windows 11.
Sistem:
Evet yapılabilir fakat ekran 120hz ve ben valorant oynayacağım. Bu yüzden dahili grafiği devre dışı bırakmak istemiyorum çünkü kare hızlarım zaten tatmin edici.
Evet yapılabilir fakat ekran 120Hz ve ben Valorant oynayacağım. Bu yüzden dahili grafiği devre dışı bırakmak istemiyorum çünkü kare hızlarım zaten tatmin edici.
Biliyorum arkadaşlar. Benim istediğim laptop ekranına gelen görüntünün renk ayarlarını düzenlemek. Oyunda kullanılan grafik kartı ne olursa olsun devre dışı bırakılmadığı sürece dahili grafik üzerinden ekrana görüntü veriliyor.
Biliyorum arkadaşlar. Benim istediğim laptop ekranına gelen görüntünün renk ayarlarını düzenlemek. Oyunda kullanılan grafik kartı ne olursa olsun devre dışı bırakılmadığı sürece dahili grafik üzerinden ekrana görüntü veriliyor.