Intel grafik kontrol panelinden yapılan değişikler kaydolmuyor

itwasgooday

Hectopat
Cihazımda renk ayarlamaları yapmak istiyorum fakat ayarlarla oynadığımda hiçbir şey değişmiyor. Microsoft Store üzerinden kurulum yaptım. Çözünürlük ayarları etki ediyor fakat renk ayarlarını değiştirmek hiçbir işe yaramıyor. İşletim sistemi Windows 11.
Sistem:
  • i7 12700h
  • RTX 3060

Son düzenleme:
Evet yapılabilir fakat ekran 120Hz ve ben Valorant oynayacağım. Bu yüzden dahili grafiği devre dışı bırakmak istemiyorum çünkü kare hızlarım zaten tatmin edici.

Hertz ile alakası yok ki sadece Intel'i devre dışı bırakıyorsunuz kare hızınıza etki etmez.

Yaptınız 120 Hertz yok ise NVIDIA Denetim Masası'ndan özel çözünürlük yapabilirsiniz.

Zaten Valorant içerisinde Intel olmayan kart kullanıldığı için bu kadar FPS alıyorsunuz, yoksa alamazdınız.

Çok düşük FPS alacağınız için önermem.
Biliyorum arkadaşlar. Benim istediğim laptop ekranına gelen görüntünün renk ayarlarını düzenlemek. Oyunda kullanılan grafik kartı ne olursa olsun devre dışı bırakılmadığı sürece dahili grafik üzerinden ekrana görüntü veriliyor.

Biliyorum arkadaşlar. Benim istediğim laptop ekranına gelen görüntünün renk ayarlarını düzenlemek. Oyunda kullanılan grafik kartı ne olursa olsun devre dışı bırakılmadığı sürece dahili grafik üzerinden ekrana görüntü veriliyor.
Laptop modeliniz nedir? Bazılarında böyle bir şey yapmak mümkün değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı