Intel grafik merkezi için ayar önerisi

491824

Hectopat
SSD veya HDD modeli
NVMe WDC PC SN530 SDB
Ekran kartı
GTX 1650 (Laptop)
İşlemci
Intel İ5-10300H
Renk ayarlarımı beğenemiyorum, renkler soluk gibi duruyor gözümde. Tavsiyeleriniz var mı? Şu an değerlerim şu şekilde:

Parlaklık iyileştirmesi: Tüm renkler için 38,
Karşıtlık geliştirme: Tüm renkler için 20,
Ton: 4,
Doygunluk: 64.

Son düzenleyen: Moderatör:
Renk ayarlarımı beğenemiyorum, renkler soluk gibi duruyor gözümde. Tavsiyeleriniz var mı? Şu an değerlerim şu şekilde:

Parlaklık iyileştirmesi: Tüm renkler için 38,
Karşıtlık geliştirme: Tüm renkler için 20,
Ton: 4,
Doygunluk: 64.

AMD için bende Doygunluk dışında tüm ayarlar normal sistem değerlerinde Doygunluğu da 100'den 130'a çektim duvar kâğıtları ve sistem görüntüsü gayet güzel gözükmeye başladı. Valorant içinde 200'e çekiyor otomatik daha güzel görüntü oluyor.

AMD için bende Doygunluk dışında tüm ayarlar normal sistem değerlerinde Doygunluğu da 100'den 130'a çektim duvar kâğıtları ve sistem görüntüsü gayet güzel gözükmeye başladı. Valorant içinde 200'e çekiyor otomatik daha güzel görüntü oluyor.
AMD ile aynı değil işte, zaten olsa AMD yazardım. Ben de zamanında AMD kullandım. Aynı ayarlar geçerli değil.

AMD ile aynı değil işte, zaten olsa AMD yazardım. Ben de zamanında AMD kullandım. Aynı ayarlar geçerli değil.

Renk ayarlarını kurcalayarak kendinize göre en iyisini yapacaksınız hocam, ben öyle yapıyorum yani.

Sizce kendim için bir ayar bulabilsem konu açar mıydım? İnsanların fikirlerini almak istedim. Ne yaparsam yapayım renkler gözüme değişik geliyor.

Peki, umarım yardımcı olur ve gözünüze değişik gelmeyen renk ayarını bulurlar 🤠

Eğer ekranınız %45 NTSC ise şu ayarları tavsiye edebilirim:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı