Intel grafik sürücüsü güncellenmiyor

NightMare_TR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi Intel'in grafik sürücüsü güncellenmiyor. Yeni sürücüyü yükle diyorum, yüklüyor, PC'yi yeniden başlat diyor. Başlatıyorum ancak hâlâ eski sürüm görünüyor. Bunun yüzünden Valorant'a da giremiyorum, başlangıç ekranında kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
İşlemcim i7 14000HX.

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi Intel'in grafik sürücüsü güncellenmiyor. Yeni sürücüyü yükle diyorum, yüklüyor, PC'yi yeniden başlat diyor. Başlatıyorum ancak hâlâ eski sürüm görünüyor. Bunun yüzünden Valorant'a da giremiyorum, başlangıç ekranında kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
İşlemcim i7 14000HX.

Web sitesi üzerinden güncellemeleri indiriyorsunuz değil mi?

Buradan da denedim 4-5 kere yine eskiye dönüyor.

Bu bende de oluyor. Bendeki olay Intel'de güncelleme var gözüküyor yapıyorum ancak Windows Update de yine güncelleme var diyor. Otomatik eski sürümü yüklüyor. Birkaç güncelleme sonrası düzeliyor gibi. Intel'den birkaç güncelleme geri geliyor gibi yani. En son güncelleme yaptığımda bu sorunu yaşamadım umarım tekrarlamaz.

Bu bende de oluyor. Bendeki olay Intel'de güncelleme var gözüküyor yapıyorum ancak Windows Update de yine güncelleme var diyor. Otomatik eski sürümü yüklüyor. Birkaç güncelleme sonrası düzeliyor gibi. Intel'den birkaç güncelleme geri geliyor gibi yani. En son güncelleme yaptığımda bu sorunu yaşamadım umarım tekrarlamaz.

Sorun Windows Update'in kafasına göre eski sürümü otomatik yüklemesiymiş. Onu kapattım güncellemeyi yaptım ama şimdi de Intel Grafik Kontrol Merkezini yukleyemiyorum. Kafayı yiyeceğim artık uğraşıp duruyorum kaç gündür sorun sorun sorun

Sorun Windows Update'in kafasına göre eski sürümü otomatik yüklemesiymiş. Onu kapattım güncellemeyi yaptım ama şimdi de Intel Grafik Kontrol Merkezini yukleyemiyorum. Kafayı yiyeceğim artık uğraşıp duruyorum kaç gündür sorun sorun sorun.

Cihazda MUX switch varsa açın. Bu kadar uğraşmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı