CS2 SSG 08 Abyss Stattrak patternine göre ortalama ne kadar fiyata satılır?

• Konuyu başlatan Squu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 85

Squu

Hectopat
SSG 08 abyss factory New statrak.

1764600434555.png

İnternet üstünde de şöyle bir görsel var.

1764600479502.png

Ne kadara satabilirim nakite çekeceğim?

Az degil mi hocam? Steamde minimum 16 dolardan satip hepsini anahtar seklinde satsam daha kardayım. Csfloattan hic satis yapmadim ilan mi atiyoruz yoksa site mi alıyor.
Kullanıcıya satıyorsun. Skinin float vb iyi olduğu durumlarda steamden bile pahalıya satarsın, normal şartlar altında daha ucuza gider.

Kullanıcıya satıyorsun. Skinin float vb iyi olduğu durumlarda steamden bile pahalıya satarsın, normal şartlar altında daha ucuza gider.
Steamde bu tarz skinleri arayanlar genelde eklenti ile bakıyor diye ogrendim. Ederini anlayip aliyorlarmis. Ben ortalama ne kadara verebilirim steamde en dusuk ilan zaten 17 mi ne sanirim.

Steamde bu tarz skinleri arayanlar genelde eklenti ile bakıyor diye ogrendim. Ederini anlayip aliyorlarmis. Ben ortalama ne kadara verebilirim steamde en dusuk ilan zaten 17 mi ne sanirim.
12-16 dolara koymuşlar csfloatta da senin pattern overpay yapar mı emin değilim. Baktım da yok sanırım better pattern satışa koyan. Filtre kısmından tek tek oradaki özel patternleri koyarsın en kötü, güzel patterni olan koyduysa ne kadara koymuş görmüş olursun, ona göre fiyat koyarsın.

12-16 dolara koymuşlar csfloatta da senin pattern overpay yapar mı emin değilim. Baktım da yok sanırım better pattern satışa koyan. Filtre kısmından tek tek oradaki özel patternleri koyarsın en kötü, güzel patterni olan koyduysa ne kadara koymuş görmüş olursun, ona göre fiyat koyarsın.
İnanilmaz garip fiyatlandirmalar var hocam baktim simdi de. Binlerce dolar. Hicbirini anlayamadim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı