Intel Graphics Control panel açılmıyor

MAHMUT GUC

Hectopat
Ne zamandan itibaren olduğunu bilmiyorum, Intel Graphics Control panel açılmıyor. CS:GO Full ekran yapamıyorum yanlarda siyah şerit oluyor. CS:GO Full ekran yapma veya Intel graphcs Control panel yüklenmesi konusunda yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne zamandan itibaren olduğunu bilmiyorum, Intel Graphics Control panel açılmıyor. CS:GO Full ekran yapamıyorum yanlarda siyah şerit oluyor. CS:GO Full ekran yapma veya Intel graphcs Control panel yüklenmesi konusunda yardımcı olur musunuz?

Açmaya çalıştığınızda aldığınız hata nedir? Sürücü güncel mi?

Cihazda harici bir ekran kartı bulunmuyor ise Intel sürücüyü yönetici olarak çalıştırmayı deneyin sonuç alamazsanız yeniden yükleme yapmayı deneyin.
hocam birçok yolu denedim silip geri yükledim yönetici olarak çalıştırmayı denedim uygulamanın açılması çok önemli değil fakat csgo full ekran olmuyor çözümlerine bakıyorum hepsi o uygulama üzerinden düzeltiyor. Uygulama eskiden açılıyordu son 1 Veya 2 aydır açılmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı