İşlemcinizin kendi sürümü mü anlamında sormuştum hocam.İşte dediğiniz 64 bitliği indirdim.
İşlemcinizin kendi sürümü mü anlamında sormuştum hocam.
Hocam herhalde sizin işlemciniz yeni olduğundan DCH sürücüsü dışında sürücü güncellemesi vermiyor(Kısaca normal sürücü için güncelleme çıkartmıyor)Vallahi Intel UHD 630 var onu nasıl bulabilirim?
Hocam herhalde sizin işlemciniz yeni olduğundan DCH sürücüsü dışında sürücü güncellemesi vermiyor(kısaca normal sürücü için güncelleme çıkartmıyor)
Eki Görüntüle 1099339
Hocam tek ekran birimi İntel mi var yoksa AMD veya NVİDİA ekran kartı kullanıyor musunuz ?Ama sorun şuki CS:GO'da 1024 yapınca sal ve solda siyah bar oluyor bununda çözüm burada oluyormuş.
Hocam tek ekran birimi Intel mi var yoksa AMD veya NVIDIA ekran kartı kullanıyor musunuz?
GTX 1650 var.
Hocam niye baştan demiyorsunuz. NVIDIA Denetim Masası'na girip bir ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Hocam niye baştan demiyorsunuz. NVIDIA Denetim Masası'na girip bir ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Hocam görüntü ayarlarını önayarla yapabir tıklayıp atar mısınız?
Hocam görüntü ayarlarını önayarla yapabir tıklayıp atar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.