sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ağustos 2023 #21 Normalde bildiğim ve kullandığım bir siteydi ancak neden böyle bir şey yaptı anlamadım? Antivirüs indirin silin programı.
Normalde bildiğim ve kullandığım bir siteydi ancak neden böyle bir şey yaptı anlamadım? Antivirüs indirin silin programı.
m.enesdemir2605 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 19 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #22 sukuterkopke dedi: Normalde bildiğim ve kullandığım bir siteydi ancak neden böyle bir şey yaptı anlamadım? Antivirüs indirin silin programı. Genişletmek için tıkla... Format atınca programı sorunsuzca kaldırmış oldum. Attığım kodlar formatı attıktan 2-3 gün sonra Ekran'nın donup pc'nin çöktüğü ana ait. Daha bugün yaşadım yeniden. 4 aydır böyle.
sukuterkopke dedi: Normalde bildiğim ve kullandığım bir siteydi ancak neden böyle bir şey yaptı anlamadım? Antivirüs indirin silin programı. Genişletmek için tıkla... Format atınca programı sorunsuzca kaldırmış oldum. Attığım kodlar formatı attıktan 2-3 gün sonra Ekran'nın donup pc'nin çöktüğü ana ait. Daha bugün yaşadım yeniden. 4 aydır böyle.