L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 29 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar Denetim Masası'ndan gereksiz programları silerken yanlışlıkla Intel Graphics'i sildim ve ekran gitti. Ne yapacağım?
Arkadaşlar Denetim Masası'ndan gereksiz programları silerken yanlışlıkla Intel Graphics'i sildim ve ekran gitti. Ne yapacağım?
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.706 Çözümler 7 29 Temmuz 2022 #21 Lil Wonka dedi: Del ve F2 tuşları ile giremiyorum. sanırım hayatımın en büyük hatasını yaptım... Genişletmek için tıkla... Başka klavye ile dene büyük ihtimal gireceksindir. Benim mekanik klavyemde girilmiyor ama 5 yıl önceki dandik klavyemi takıp girebiliyorum. Artı 0 Eksi
Lil Wonka dedi: Del ve F2 tuşları ile giremiyorum. sanırım hayatımın en büyük hatasını yaptım... Genişletmek için tıkla... Başka klavye ile dene büyük ihtimal gireceksindir. Benim mekanik klavyemde girilmiyor ama 5 yıl önceki dandik klavyemi takıp girebiliyorum.
KS KS L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 29 Temmuz 2022 #22 r0tz dedi: Başka klavye ile dene büyük ihtimal gireceksindir. Benim mekanik klavyemde girilmiyor ama 5 yıl önceki dandik klavyemi takıp girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Evde 1 tane klavye var... Artı 0 Eksi
r0tz dedi: Başka klavye ile dene büyük ihtimal gireceksindir. Benim mekanik klavyemde girilmiyor ama 5 yıl önceki dandik klavyemi takıp girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Evde 1 tane klavye var...
recept.karaduman Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 956 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #23 Lil Wonka dedi: Evde 1 tane klavye var... Genişletmek için tıkla... Evin neresi klavye getiriyim sana abicim. Artı 0 Eksi
Lil Wonka dedi: Evde 1 tane klavye var... Genişletmek için tıkla... Evin neresi klavye getiriyim sana abicim.
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.706 Çözümler 7 31 Temmuz 2022 #24 Lil Wonka dedi: Evde 1 tane klavye var... Genişletmek için tıkla... Yakınlarında bitpazarı varsa çalışan bir tane klavye alabilirsin veya arkadaşında varsa ondan ödünç alabilirsin. Artı 0 Eksi
Lil Wonka dedi: Evde 1 tane klavye var... Genişletmek için tıkla... Yakınlarında bitpazarı varsa çalışan bir tane klavye alabilirsin veya arkadaşında varsa ondan ödünç alabilirsin.