C Celas Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar Intel H55 anakartım var. AIDA64 ile baktığımda Turbox H55 yazıyor. Bunun BIOS sürümünü nasıl değiştirebilirim? Güncellenmesi zorunlu değil sadece sürüm değiştirmek istiyorum, en eski sürüm de olur.
Arkadaşlar Intel H55 anakartım var. AIDA64 ile baktığımda Turbox H55 yazıyor. Bunun BIOS sürümünü nasıl değiştirebilirim? Güncellenmesi zorunlu değil sadece sürüm değiştirmek istiyorum, en eski sürüm de olur.
PayToWinRAR Femtopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 187 Çözümler 2 Yer Merkür! 25 Mayıs 2021 #2 Modlanmış BIOS olduğu için pek mümkün değil. Artı 0 Eksi
KS KS C Celas Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #3 PayToWinRAR dedi: Modlanmış BIOS olduğu için pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Hocam Bios bilgilerimi değiştirmem gerekli ya, hiç mi yolu yok Allah aşkına? Artı 0 Eksi
PayToWinRAR dedi: Modlanmış BIOS olduğu için pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Hocam Bios bilgilerimi değiştirmem gerekli ya, hiç mi yolu yok Allah aşkına?