C Celas Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar Intel H55 anakartımın BIOS'unu nasıl güncelelyebilirim veyahut başka bir sürüme geçirebilirim?
Arkadaşlar Intel H55 anakartımın BIOS'unu nasıl güncelelyebilirim veyahut başka bir sürüme geçirebilirim?
hopify Picopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 21 Mayıs 2021 #2 Intel® Masaüstü Anakartları için BIOS güncelleme talimatları Intel® Masaüstü Anakartları üzerinde BIOS güncelleme seçenekleri için kurulum talimatları. www.intel.com.tr Artı 0 Eksi
Intel® Masaüstü Anakartları için BIOS güncelleme talimatları Intel® Masaüstü Anakartları üzerinde BIOS güncelleme seçenekleri için kurulum talimatları. www.intel.com.tr
KS KS C Celas Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #3 hopify dedi: Intel® Masaüstü Anakartları için BIOS güncelleme talimatları Intel® Masaüstü Anakartları üzerinde BIOS güncelleme seçenekleri için kurulum talimatları. www.intel.com.tr Genişletmek için tıkla... Aga baktım da beceremedim, mala anlatır gibi anlatacak biri lazım bana. Artı 0 Eksi
hopify dedi: Intel® Masaüstü Anakartları için BIOS güncelleme talimatları Intel® Masaüstü Anakartları üzerinde BIOS güncelleme seçenekleri için kurulum talimatları. www.intel.com.tr Genişletmek için tıkla... Aga baktım da beceremedim, mala anlatır gibi anlatacak biri lazım bana.