Intel H61 anakart i5 3470 destekliyor mu?

Degaron1

Femtopat
Arkadaşlar merhaba.
Geçen günlerde PC arızalandı. Bilgisayarcıyı göturdum. Hard diskde sorun olduğunu değişmesi gerektiğini söyledi. Her neyse hard disk değiştikten sonra anakartın cok eski onu da değişmemiz gerekiyor dedi. Ben gene tamam dedim daha sonra kendi bana sormadan BNM anakarttaki i5 3470 3.2 GHz işlemciyi çıkarıp yerine i3 2100 3.1 GHz takmış. Neden böyle bir şey yaptığını sorduğumda bu anakart senın işlemciyi desteklemiyor dedi.
Sistemim.
GTX 1060 6 GB.
Intel H61 anakart.
16 GB 1333 MHz RAM.
Değiştiği işlemci: i5 3470 3.2 GHz.
Şimdiki işlemci: i3 2100 3.1 GHz.
Aralarında çok bir fark var mı eski işlemciyi almam gerekli mi yardımcı olursanız sevinirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah böyleleri bana denk gelecek ki, bak ne yapıyorum...

Bunlar nasıl bilgisayarcı bana yapılsa yüzünü darma duman ederim. Bunlar sözde " Bilgisayar Tamircisi ", parça çalıp, parça değiştirmek ile tamirci olunmuyor, sizde ki işlemci söz de yeni diye taktığı işlemciden daha performanslı. Profilinde ki yaşa bakarsak böyle bir olayı yaşatmaman gerekirdi.

Hocam, H61 anakartınız 3. nesil işlemci destekliyor. Yaptığı mantıklı değil.

Kaba olmak istemiyorum ancak başka kelimeyle de anlatılır mı bilmiyorum. Bildiğin seni "KAZIKLAMIŞ". Hem de bayağı bir sağlam. Git geri al ne olursa olsun. Ya da otur "Buz" gibi bir soğuk su iç.

Kullandığımdan biliyorum i5 3470 işlemci GTX 1050 TI'ı 1080P'de sorunsuz destekleyecek kadar güçlü bir işlemci. Sen anla artık. Sana taktığı çöp resmen.

Kaba olmak istemiyorum ancak başka kelimeyle de anlatılır mı bilmiyorum. Bildiğin seni "KAZIKLAMIŞ". Hem de bayağı bir sağlam. Git geri al ne olursa olsun. Ya da otur "Buz" gibi bir soğuk su iç.

Kullandığımdan biliyorum i5 3470 işlemci GTX 1050 TI'ı 1080P'de sorunsuz destekleyecek kadar güçlü bir işlemci. Sen anla artık. Sana taktığı çöp resmen.
yok sabahtan ilk işim yanına gıtmek her turlu alırım o işlemciyide klasık vay ben onu sattım ayaklarına gırecek ondan sonra da girişecem ağız burun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı