2.50 GHZBende düşük ayarlarda oynuyorum ve işlemci GHz'si nedir?
2.50 GHZBende düşük ayarlarda oynuyorum ve işlemci GHz'si nedir?
Sizin ki Windows 10 galiba o yüzdendir.
2.50 GHz.
Hocam win 10 çok fps düşürüyorUzun bir sürü Windows 7 ve Win 8.1 kullandım. Windows 10a geçeli çok olmadı. Hatta Windows 10 sorunu çözer diye kurdum.
Evet galiba o etki ediyor. Bende 1.80 GHz (overlock yok).ama CS:GO'yu eskiden bu kartla 40-50 FPS oynuyordum. Sorun ne acaba?
Hocam Windows 10 çok FPS düşürüyor.
Hocam win 10 çok fps düşürüyor
Şimdi öncelikle önceden 40 50 fps alırken win kaçtınızWin 8.1 mi yükleyeyim?
Hiç 8.1 kullanmadım win 7 güzel bence cok ram yemiyor .Şimdi öncelikle önceden 40 50 fps alırken win kaçtınız
Onun da etkisi vardırUzun bir sürü Windows 7 ve Win 8.1 kullandım. Windows 10a geçeli çok olmadı. Hatta Windows 10 sorunu çözer diye kurdum.
Evet galiba o etki ediyor. Bende 1.80 GHz (overlock yok).ama CS:GO'yu eskiden bu kartla 40-50 FPS oynuyordum. Sorun ne acaba?
Şimdi öncelikle önceden 40 50 FPS alırken Win kaçtınız.
Kaç GB RAM'iniz var bu arada.
win 8.1 yada win 7 ye geçerseniz fps artışı olur kesinlikle ve oyun oynarken alttan bişey açık bırakmıyorsunuz demi discord vb.Win 8.1
4 GB, 8'e yükselteceğim.
+ örneğin csgo ayarlarında çoklu cpu kullanımı açık olmalı - dizüstü enerji tasarrufu kapalı olmalı bu ayarlar böyle mi ?win 8.1 yada win 7 ye geçerseniz fps artışı olur kesinlikle ve oyun oynarken alttan bişey açık bırakmıyorsunuz demi discord vb.
Win 8.1 ya da Windows 7'ye geçerseniz FPS artışı olur kesinlikle ve oyun oynarken alttan bir şey açık bırakmıyorsunuz değil mi Discord vb.
+ Örneğin CS:GO ayarlarında çoklu CPU kullanımı açık olmalı - dizüstü enerji tasarrufu kapalı olmalı bu ayarlar böyle mi?
+Bilgisayar yüksek performans modunda mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.