Intel HD 4000 sistemde RAM Takviyesi FPS'i Arttırır mı?

166307

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, elimde Intel HD Graphics 4000 GPU'lu bir sistem var. Bu sistemi 3 ay kadar bir süre sonra değiştireceğim. Şimdi sorum ise bu sistemde GTA V açınca oyunda FPS ani düşüşlere mağruz kalıyor. 4 GB RAM var bu sistemde. Acaba ben bu sisteme ikinci el alarak 2 GB RAM taksam, FPS'teki düşüşler engellenir mi? Oyun açıldığında boşta kalan RAM miktarı genelde 300 MB oluyor. Bu soruna çözüm getirir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, elimde Intel HD Graphics 4000 GPU'lu bir sistem var. Bu sistemi 3 ay kadar bir süre sonra değiştireceğim. Şimdi sorum ise bu sistemde GTA V açınca oyunda FPS ani düşüşlere mağruz kalıyor. 4 GB RAM var bu sistemde. Acaba ben bu sisteme ikinci el alarak 2 GB RAM taksam, FPS'teki düşüşler engellenir mi? Oyun açıldığında boşta kalan RAM miktarı genelde 300 MB oluyor. Bu soruna çözüm getirir mi?
Arttırır sanırım, çünkü onlar paylaşımlı. RAM'den çekiyorlar diye biliyorum.

HD Graphics 4000 zaten onboard değil mi?onboardlar maksimum 512mb RAM kullanmıyor mu? Nasıl FPS artırır?:kararsız: artı GTA V için 8GB ve üzeri RAM önerilmiyor mu?
GTA 5 resimde gösterdiğim video belleğini kullanıyor.
1545663082739.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı