İntel HD 530 Driver Güncelledikten Sonra Görüntü Alamama Sorunu

sametcicekkk

Kilopat
Katılım
30 Nisan 2015
Mesajlar
157
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem topladım. Her şey yolunda ilerliyordu ilk başlarda görüntü alıyordum. Windows'u yükledim BIOS ayarlarını yaptım ve en son MSİ'ın kendi sitesinden indirdim. VGA driverını güncelledikten sonra ekrandan görüntü alamaz oldum. Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor ve klavyenin ışıkları da yanmıyor.

Anakartım Msi Gaming 5 Z170
İşlemci i7 6700K
Ekran kartım yok onboardtan İntel Hd Graphic 530 kullanıcam zaten bu driverı güncelledikten sonra oldu. Ekranda format uygun değil diyor ve Debug hata kodunda 5D yazıyor kitapçıktan baktığımda ise böyle bir açıklama var.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun. Yazım hatası olduysa kusura bakmayın. Önemli bir mesele benim için bu o yüzden ceza vermezseniz sevinirim.

image.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazı kapat aç açılırken f8 tuşuna bas bas çek ekrana seçenekler gelecek güvenli modda açılsın muhtemel ekran kartının driverinde sıkıntı olmuş kaldır ve cihazı resetle windows kaç yazmamışsın 8, 8.1 veya 10 kullanıyorsan bekle otomatik tanır ve yükler
 
Herkese selamlar bendede packardbell vardı bu sorunları çıkaran bilgisayarı catandan almıştım driver uyuşmuyordu driverler güncellendikçe kamera ses bozuluyor en sonundada çöküyordu güncellenditen sonra yapıyorsa güncellemeleri kapatın

Catan değil vatan olacaktı afedersiniz :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı