T technoadam Hectopat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2015 #11 Silinen üye dedi: BIOS dosyanızı yamalamaya çalışacağım. Bir bakalım olacak mı. EDIT: Bu arada BIOS'unuzun markası nedir? (AMI, Phoenix vb) Genişletmek için tıkla... Bios da Toshiba yazıyor Insyde H2OFFT
Silinen üye dedi: BIOS dosyanızı yamalamaya çalışacağım. Bir bakalım olacak mı. EDIT: Bu arada BIOS'unuzun markası nedir? (AMI, Phoenix vb) Genişletmek için tıkla... Bios da Toshiba yazıyor Insyde H2OFFT
Y Yılmaz ÇABUK Ziyaretçi 23 Aralık 2015 #12 technoadam dedi: Bios da Toshiba yazıyor Insyde H2OFFT Genişletmek için tıkla... O değil, BIOS'a girince alt tarafta bir şerit halinde yazar. (American Megatrends, Phoenix) gibi. EDIT: AMI Aptio BIOS'unuz olduğunu farkettim. Yama yapıyorum.
technoadam dedi: Bios da Toshiba yazıyor Insyde H2OFFT Genişletmek için tıkla... O değil, BIOS'a girince alt tarafta bir şerit halinde yazar. (American Megatrends, Phoenix) gibi. EDIT: AMI Aptio BIOS'unuz olduğunu farkettim. Yama yapıyorum.
T technoadam Hectopat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2015 #13 Yazmıyor Fotoğrafı : Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2015
Y Yılmaz ÇABUK Ziyaretçi 23 Aralık 2015 #14 technoadam dedi: Yazmıyor Fotoğrafı :Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı Genişletmek için tıkla... Maalesef. BIOS'unuz tanınmıyor. Yama başarısız. BIOS'unuzun Advanced sekmesinin fotoğrafını yükleyebilir misiniz?
technoadam dedi: Yazmıyor Fotoğrafı :Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı Genişletmek için tıkla... Maalesef. BIOS'unuz tanınmıyor. Yama başarısız. BIOS'unuzun Advanced sekmesinin fotoğrafını yükleyebilir misiniz?
T technoadam Hectopat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2015 #15 Silinen üye dedi: Maalesef. BIOS'unuz tanınmıyor. Yama başarısız. BIOS'unuzun Advanced sekmesinin fotoğrafını yükleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ne yaması yapıyordunuz acaba
Silinen üye dedi: Maalesef. BIOS'unuz tanınmıyor. Yama başarısız. BIOS'unuzun Advanced sekmesinin fotoğrafını yükleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ne yaması yapıyordunuz acaba
Y Yılmaz ÇABUK Ziyaretçi 23 Aralık 2015 #16 technoadam dedi: Ne yaması yapıyordunuz acaba Genişletmek için tıkla... DVMT Belleğini varsayılan olarak 32MB'a getirecektim. Ama BIOS'unuz tanınamıyor.
technoadam dedi: Ne yaması yapıyordunuz acaba Genişletmek için tıkla... DVMT Belleğini varsayılan olarak 32MB'a getirecektim. Ama BIOS'unuz tanınamıyor.
T technoadam Hectopat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2015 #17 Silinen üye dedi: DVMT Belleğini varsayılan olarak 32MB'a getirecektim. Ama BIOS'unuz tanınamıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi program ile ADIM 2.1 Stolen Memory sorunu geçmek için yama uygulamak Bunun için AppleIntelBDWGraphicsFramebuffer binary dosyasını yamalamak gerekiyor. Kod: Find 39CF763C and replace it with 39CF773C. Bu yamadan sonra ( Teoride ) BIOS ayarlarını değiştirmek zorunda değilsiniz. Bunu test etmek için HD5000 için ig-platform-id girip deneyebilirsiniz. Eğer problem ile karşılaşırsanız AppleIntelBDWGraphicsFramebuffer binary. içindeki Framebuffer verilerini modifiye yapabilirsiniz. Bu bağlantıda nasıl yapacağınız anlatılıyor. Framebuffer data extracted from AppleIntelBDWGraphicsFramebuffer binary | FireWolf Pl.ADIM 2.1 Stolen Memory sorunu geçmek için yama uygulamak Bunun için AppleIntelBDWGraphicsFramebuffer binary dosyasını yamalamak gerekiyor. Kod: Find 39CF763C and replace it with 39CF773C. Bu yamadan sonra ( Teoride ) BIOS ayarlarını değiştirmek zorunda değilsiniz. Bunu test etmek için HD5000 için ig-platform-id girip deneyebilirsiniz. Eğer problem ile karşılaşırsanız AppleIntelBDWGraphicsFramebuffer binary. içindeki Framebuffer verilerini modifiye yapabilirsiniz. Bu bağlantıda nasıl yapacağınız anlatılıyor. Framebuffer data extracted from AppleIntelBDWGraphicsFramebuffer binary | FireWolf Pl. Bu Yöntemi yapabilrmisiniz
Silinen üye dedi: DVMT Belleğini varsayılan olarak 32MB'a getirecektim. Ama BIOS'unuz tanınamıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi program ile ADIM 2.1 Stolen Memory sorunu geçmek için yama uygulamak Bunun için AppleIntelBDWGraphicsFramebuffer binary dosyasını yamalamak gerekiyor. Kod: Find 39CF763C and replace it with 39CF773C. Bu yamadan sonra ( Teoride ) BIOS ayarlarını değiştirmek zorunda değilsiniz. Bunu test etmek için HD5000 için ig-platform-id girip deneyebilirsiniz. Eğer problem ile karşılaşırsanız AppleIntelBDWGraphicsFramebuffer binary. içindeki Framebuffer verilerini modifiye yapabilirsiniz. Bu bağlantıda nasıl yapacağınız anlatılıyor. Framebuffer data extracted from AppleIntelBDWGraphicsFramebuffer binary | FireWolf Pl.ADIM 2.1 Stolen Memory sorunu geçmek için yama uygulamak Bunun için AppleIntelBDWGraphicsFramebuffer binary dosyasını yamalamak gerekiyor. Kod: Find 39CF763C and replace it with 39CF773C. Bu yamadan sonra ( Teoride ) BIOS ayarlarını değiştirmek zorunda değilsiniz. Bunu test etmek için HD5000 için ig-platform-id girip deneyebilirsiniz. Eğer problem ile karşılaşırsanız AppleIntelBDWGraphicsFramebuffer binary. içindeki Framebuffer verilerini modifiye yapabilirsiniz. Bu bağlantıda nasıl yapacağınız anlatılıyor. Framebuffer data extracted from AppleIntelBDWGraphicsFramebuffer binary | FireWolf Pl. Bu Yöntemi yapabilrmisiniz