T Tlghn77 Femtopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #1 Bilgisayar özelliklerim bilgisayarımı 64 Bit yapacağım fakat Minecraft 1.17 ve üstü kaldırmıyor rica edersem yardımcı olur musunuz? Bunlarda bilgisayarın diğer özellikleri. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2022
Bilgisayar özelliklerim bilgisayarımı 64 Bit yapacağım fakat Minecraft 1.17 ve üstü kaldırmıyor rica edersem yardımcı olur musunuz? Bunlarda bilgisayarın diğer özellikleri.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #2 Hocam sistemde ekran kartı yok, normal. Artı 0 Eksi
KS KS T Tlghn77 Femtopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #3 walter wick dedi: Hocam sistemde ekran kartı yok, normal. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani, ben tam anlamıyorum bu işlerden. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Hocam sistemde ekran kartı yok, normal. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani, ben tam anlamıyorum bu işlerden.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #4 Tlghn77 dedi: Nasıl yani, ben tam anlamıyorum bu işlerden. Genişletmek için tıkla... Sizin sistem APU bir sistem yani ekran kartı yok içinde olan grafik birimi yetersiz kalıyor. Artı 0 Eksi
Tlghn77 dedi: Nasıl yani, ben tam anlamıyorum bu işlerden. Genişletmek için tıkla... Sizin sistem APU bir sistem yani ekran kartı yok içinde olan grafik birimi yetersiz kalıyor.
kurbaga_prens Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #5 Tlghn77 dedi: Nasıl yani ben tam anlamıyorum bu işlerden. Genişletmek için tıkla... APU fakat bu bir sebep değil APU'da oyun oynanır. walter wick dedi: Sizin sistem APU bir sistem yani ekran kartı yok içinde olan grafik birimi yetersiz kalıyor. Genişletmek için tıkla... Minecraft oynayacak alt tarafı eskiden ben HD3450 ile oynardım. Artı 0 Eksi
Tlghn77 dedi: Nasıl yani ben tam anlamıyorum bu işlerden. Genişletmek için tıkla... APU fakat bu bir sebep değil APU'da oyun oynanır. walter wick dedi: Sizin sistem APU bir sistem yani ekran kartı yok içinde olan grafik birimi yetersiz kalıyor. Genişletmek için tıkla... Minecraft oynayacak alt tarafı eskiden ben HD3450 ile oynardım.
KS KS T Tlghn77 Femtopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #6 Yani 1.17 kaldırmaz mı? Artı 0 Eksi
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.063 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 7 Aralık 2022 #7 walter wick dedi: Sizin sistem APU bir sistem yani ekran kartı yok içinde olan grafik birimi yetersiz kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sistemin APU olduğunu nasıl anladınız? İşlemci APU değil. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Sizin sistem APU bir sistem yani ekran kartı yok içinde olan grafik birimi yetersiz kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sistemin APU olduğunu nasıl anladınız? İşlemci APU değil.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 5 Şubat 2023 #8 Hocam Intel HD 3000 kötü bir ekran kartı ve neden 32 Bit kullanıyorsunuz. Hiç oyun oynayamazsınız. Artı 0 Eksi
KS KS T Tlghn77 Femtopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #9 MotoCBR dedi: Hocam Intel HD 3000 kötü bir ekran kartı ve neden 32 Bit kullanıyorsunuz. Hiç oyun oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl 64 bit yapıcam yardımcı olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
MotoCBR dedi: Hocam Intel HD 3000 kötü bir ekran kartı ve neden 32 Bit kullanıyorsunuz. Hiç oyun oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl 64 bit yapıcam yardımcı olabilir misiniz?
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 5 Şubat 2023 #10 Tlghn77 dedi: Hocam nasıl 64 Bit yapacağım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Format atarak o sisteme Windows 10 iyi gider Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Tlghn77 dedi: Hocam nasıl 64 Bit yapacağım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Format atarak o sisteme Windows 10 iyi gider Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et