Intel HD Graphics 4000 CS:GO performansı

Emin misiniz oluşturucu olması gerek bende eskiden yok sanıyordum cihazınızın modeli nedir?

Bende de yoktu, hepsinde olmuyor 2 HD4000 laptopum vardı 1 tanesinde var 1 tanesinde yoktu.

Evet aynı cihaza sahibiz ve cihazınızda o dediğim 2. ekran kartı var ve sorunlu bir kart oyunlarda onu kullanmanın yolunu anlatabilirim.

Evet aynı cihaza sahibiz ve cihazınızda o dediğim 2. ekran kartı var ve sorunlu bir kart oyunlarda onu kullanmanın yolunu anlatabilirim.
Dxdiag baktım ancak ikinci bir ekran kartı göremedim .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videonun altındaki driveri indirin eğer Crimson driveri sizde yüklü ise DDU ile kaldırın ve sonra bunu kurun önce Intel'i kurup restartlayın sonra AMD'yi kurup restrartlyın.

DxDiag baktım ancak ikinci bir ekran kartı göremedim.

Oluşturucu olarak yazması gerek kullandığınız drivere göre değişiyor bu driveri kurduktan sonra DxDiag da yazmayacak ama her oyunda onu kullanacak.

Benim laptopum yanlış hatırlamıyorsam 7 yıllık.

8 oldu yapacak mısınız cidden bakın o cihazda Valorant oynamayı denedinizmi bilmiyorum ama 20 FPS üstüne çıkmıyordu ben sorunu bu şekilde çözdüm CS:GO'da da daha fazla FPS alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…