Dündar Ece
Centipat
PUBG Lite hakkında bir fikrim yok. Fakat Zula'yı akıcı bir şekilde oynatabiliyor gerçekten.Çok bilgim yok ama ben o ekran kartı ile oyunda oynuyordum. PUBG Lite, Zula falan ve sıkıntı çıkarmıyordu?
PUBG Lite hakkında bir fikrim yok. Fakat Zula'yı akıcı bir şekilde oynatabiliyor gerçekten.Çok bilgim yok ama ben o ekran kartı ile oyunda oynuyordum. PUBG Lite, Zula falan ve sıkıntı çıkarmıyordu?
Çok bilgim yok ama ben o ekran kartı ile oyunda oynuyordum. PUBG Lite, Zula falan ve sıkıntı çıkarmıyordu?
Yaşın kaç senin?Bize göre komik gelmedi, peki siz böyle yazınca egonuz mu tatmin oldu?
37.Yaşın kaç senin?
37.
Hem bizim fikrimiz hocam.
37 yaşında birisi ile 12 yaşında bir çocuğa nasıl davranılır? Bu çocuk şu an ergenlik yaşında yaptığınız her bir eleştiriyi muhtemelen aşağılama gibi algılıyor ve bu tahmin ettigimizden cok daha kötü sonuçlar doğuracak. Lütfen yapmayin böyle.
.Ya, neyse konu kapansın, kimse birbirini kırmasın.
Abartmıyorum. Kendim denedim!Hocam lütfen abartmayın ben harici ekran kartımla PUBG Lite giremiyorum yanlış biliyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.