Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 22 Mart 2014 #21 Yok "bakarız" derler ise almazlar
B Berk Çağan Hectopat Katılım 20 Mart 2014 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2014 #22 Uton dedi: Yok "bakarız" derler ise almazlar Genişletmek için tıkla... Demek sadece benim babamın bakarızı evet demekmiş Bu arada kardeşim bir animeye başlamayı düşünüyorum da ilk defa anime izleyen birine hangisini önerirsin? (Avatarından anime izlediğini tahmin ediyorum.) Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2014
Uton dedi: Yok "bakarız" derler ise almazlar Genişletmek için tıkla... Demek sadece benim babamın bakarızı evet demekmiş Bu arada kardeşim bir animeye başlamayı düşünüyorum da ilk defa anime izleyen birine hangisini önerirsin? (Avatarından anime izlediğini tahmin ediyorum.)
Alper P Megapat Katılım 29 Aralık 2012 Mesajlar 237 Yer Balıkesir/Altınoluk Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Geliştirici 31 Temmuz 2014 #23 Oyun oynanmaz diyen arkadaşlar var ama Youtube'da oynayanlar var. Kontrol et istersen. intel hd 4000 gameplay - YouTube Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2014
Oyun oynanmaz diyen arkadaşlar var ama Youtube'da oynayanlar var. Kontrol et istersen. intel hd 4000 gameplay - YouTube