Intel HD Graphics 4600 ile GTA V oynanır mı?

mustafaguney

Kilopat
Daha fazla  
İşlemcim i5 4690 ekran kartım yok. Intel HD Graphics 4600 ile BF3, BF4, CoD Black Ops 2 gibi oyunları 800x600p Low'da akıcı bir şekilde oynuyorum bazen anlık takılmalar, bir kaç saniye donmalar, fps düşüşleri falan oluyor normaldir bu değil mi? oyundayken işlemci sürekli yükte ve stok fan kullandığımdan çok ısınıyor. GTA V'i HD Graphics 4600 ile ekran kartı alana kadar oynasam işlemcide sorun olur mu?

Bu zamana kadar işlemciyi yakmadığına dua et derim stok fanla. Nasıl kasılıp büzülüyordur kesin. İşlemcilerdeki grafik kartı yüksek kalite oyunlar için değildir.

Bu zamana kadar işlemciyi yakmadığına dua et derim stok fanla. Nasıl kasılıp büzülüyordur kesin. İşlemcilerdeki grafik kartı yüksek kalite oyunlar için değildir.
Hyper 212X soğutucu almıştım oc yapamayacağımdan boşuna para vermişim gibi oldu vatana geri iade ettim onu geri alıp taksam sorun olur mu?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı