Intel HD Graphics 4600 "Video MEMORY_MANAGEMENT Internal" Hatası

Yusuf Kul

Femtopat
Daha fazla  
Birkaç ay önce düzenli olarak mavi ekran alıyordum. Tam düzeldi dedim aylar sonra Chrome'da video izlerken mavi ekran verdi "Video MEMORY_MANAGEMENT internal" hata kodu ile. Aylar öncesinde de neredeyse her hata kodu ile mavi ekran alıyordum. Normalde minidump dosyaları kaydolmuyordu ama 3 ay öncesinin dosyasını kaydetmiş. Onu da aşağıya ekledim. Bu arada yakın zamanda ekran kartım çöp oldu onun yerine bir SSD taktık ve CD-ROM'u çıkarttık. Şu sorunumu çözersek çok mutlu olacağım, yardımlarınızı bekliyorum...

Minidump dosyası (15 Ocak 2021); 011521-21078-01

Sistem özelliklerim ise;
RAM:
8 GB.
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-4700MQ CPU @ 2.40GHz
GPU: Intel(R) HD Graphics 4600.
İşletim sistemi: Windows 10 Pro 64-Bit (10.0, Build 18363)
SSD: Adata SU630 240 GB.

Keşke güncel olanı da paylaşsaydın.

Eskisine göre yorumluyorum.

BlueStacks kaldır. Mouse'u başka bir porttan kullan. 2.0'da kullanıyorsan 3.0 portu varsa oraya tak. Zaten 3.0'da kullanıyorsan 2.0'a. Ek olarak AIDA64 ile sistem stabilite testi yapar mısın?
hiçbir kayıt silen vs program kullanmıyorum ama ilginç bi şekilde mavi ekrandan sonra minidump dosyası gelmiyor, sadece o vardı.
AIDA64 te hepsini işaretleyip teste soktum, işim vardı 1 saat durabildi. Sonuçları atayım işinize yaramazsa geniş bir zamanda tam zamanlı uygularım.

Dosya Ekleri

• stabilitytestt.png
    stabilitytestt.png
    39 KB · Görüntüleme: 38
  • stabilitytesttt.png
    stabilitytesttt.png
    42,8 KB · Görüntüleme: 37
  • stabilitytesttttt.png
    stabilitytesttttt.png
    41,4 KB · Görüntüleme: 39
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı