23 Eylül 2017 Mesaj: 15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS'tan grafik kartına 1 GB bellek ayrıldı. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2017 Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS'tan grafik kartına 1 GB bellek ayrıldı.
KS KS E Eden Dust Ziyaretçi 23 Eylül 2017 #3 Silinen üye dedi: İşlemci nedir? Güzel test olmuş. Fantezileri severim. Genişletmek için tıkla... i3 6100 ile yaptım. 7600K varken yapmak aklıma gelmedi. Daha birçok oyunda test yapmayı düşünüyorum. Eski/yeni artık elimde hangi oyunlar varsa.
Silinen üye dedi: İşlemci nedir? Güzel test olmuş. Fantezileri severim. Genişletmek için tıkla... i3 6100 ile yaptım. 7600K varken yapmak aklıma gelmedi. Daha birçok oyunda test yapmayı düşünüyorum. Eski/yeni artık elimde hangi oyunlar varsa.
InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 23 Eylül 2017 #4 R7 240'ımın Bandwidth'inden yüksek Bandwidth değeri var, vay be.
KS KS E Eden Dust Ziyaretçi 23 Eylül 2017 #5 InJustice dedi: R7 240'ımın Bandwidth'inden yüksek Bandwidth değeri var, vay be. Genişletmek için tıkla... Performans olarak R7 240 daha iyi ama.
InJustice dedi: R7 240'ımın Bandwidth'inden yüksek Bandwidth değeri var, vay be. Genişletmek için tıkla... Performans olarak R7 240 daha iyi ama.
InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 23 Eylül 2017 #6 Silinen üye dedi: Performans olarak R7 240 daha iyi ama. Genişletmek için tıkla... Değil gibi gözüküyor Detaylar burada.
Silinen üye dedi: Performans olarak R7 240 daha iyi ama. Genişletmek için tıkla... Değil gibi gözüküyor Detaylar burada.
KS KS E Eden Dust Ziyaretçi 23 Eylül 2017 #7 Detaylar pek doğru değil gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Detaylar pek doğru değil gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 23 Eylül 2017 #8 Hiç yoktan iyidir moderatörüm. İyi oyunlar.
KS KS E Eden Dust Ziyaretçi 23 Eylül 2017 #9 Jira dedi: Hiç yoktan iyidir moderatörüm. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Oyun oynadığım falan yok. Bitirdim birçok oyunu zaten. Sadece hobi olarak yayınlıyorum.
Jira dedi: Hiç yoktan iyidir moderatörüm. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Oyun oynadığım falan yok. Bitirdim birçok oyunu zaten. Sadece hobi olarak yayınlıyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 23 Eylül 2017 #10 Silinen üye dedi: Oyun oynadığım falan yok. Bitirdim birçok oyunu zaten. Sadece hobi olarak yayınlıyorum. Genişletmek için tıkla... En iyisi.
Silinen üye dedi: Oyun oynadığım falan yok. Bitirdim birçok oyunu zaten. Sadece hobi olarak yayınlıyorum. Genişletmek için tıkla... En iyisi.