Intel HD Graphics 530 nasıldır?

Herkese tesekkur ederim. Cogu zaman LoL oynuyorum zaten. GTA5 ve CS:GO da var ama ara ara GTA5 online oynuyorum sadece. Eger satarsam dahili ile idare ederim veya ucuz yollu 750 lira civarinda bi ekran karti alabilirim diye dusunuyorum...

Dahili olarak Intel HD Graphics 530 ve harici olarak Sapphire Nitro+ RX480 8 GB ekran kartim var. Nakit htiyacimdan oturu RX480'i satmayi dusunuyorum. Dahili ekran kartimin performans durumu nasildir, ne tarz oyunlari oynayabilirim?

8 GB RAM ile Valorant da 150 FPS alıyorum fakat ekran kartından kaynaklı fazla drop yiyorum. GTA V'de ise en düşük ayarlar 720p de 40 50 FPS ama aynı şekilde droplar var ama LoL gibi oyunlarda en yüksek ayarlar 1080p de 60FPS rahatlıkla dropsuz oynayabiliyorum, çok bir beklentin olmasın ama RAM'in 8 GB değil ise hem drop hem de FPS düşüklüğü yaşarsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı