Intel HD Graphics 5500 sürücü güncelleme sorunu

Ataoski09

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Dell XPS 13 9343 cihazımda ekran kartı sürücümü güncelleyemiyorum. Ekte de görüldüğü gibi kurulum ekranı gelmeden uyarı veriyor. Sorunun kaynağı ne olabilir? Cevabınızı bekliyorum. İyi forumlar.

sürücü hatası.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitede latest olarak başka bir sürüm gözüküyor, ancak benim sürümüm aşağıdaki gibi. Cihazında HD Graphics 5500 olan arkadaşlar sizde durumlar nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    65,5 KB · Görüntüleme: 101
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu uygulayın.

Konuyu açtığımda bu video çekilmemişti ancak daha sonradan videodaki her adımı denediğim halde hâlâ en son sürüme sahipsiniz diyor. Halbuki benim sürücü 2018'in aralık ayında. Sorunu hâlâ düzeltemedim.
Inf şeklinde sürücüyü yükleyince sürücü güncellendi. Aynı sorundan muzdarip olan arkadaşlar çözüme bu yol ile ulaşabilir. Konu kilitlenebilir.
Arkadaşlar sürücüyü Inf şeklinde yüklediğimde sürücü bir süre sonra eski sürüme dönüyor. DDU ile temiz kurulum dahi yaptığımda bir süre sonra eski sürüme döndüğünü fark ettim sorun ne olabilir?

Son düzenleme:
Konuyu açtığımda bu video çekilmemişti ancak daha sonradan videodaki her adımı denediğim halde hâlâ en son sürüme sahipsiniz diyor. Halbuki benim sürücü 2018'in aralık ayında. Sorunu hâlâ düzeltemedim.
Inf şeklinde sürücüyü yükleyince sürücü güncellendi. Aynı sorundan muzdarip olan arkadaşlar çözüme bu yol ile ulaşabilir. Konu kilitlenebilir.
Arkadaşlar sürücüyü ınf şeklinde yüklediğimde sürücü bir süre sonra eski sürüme dönüyor. DDU ile temiz kurulum dahi yaptığımda bir süre sonra eski sürüme döndüğünü fark ettim sorun ne olabilir?

https://www.intel.com/content/www/us/en/download/18369/intel-graphics-driver-for-windows-15-40.html?wapkw=5th Generation Intel® Core™ Laptop Processors
Buradaki aşağı biraz gittiğinizde bunu indirin ve
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradakinin aynısını yapın.

Screenshot_1.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı