İntel HD Graphics 610 ile LoL Oynama

WinnerNemesis

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar malum yaz geldi bilgisayarını alan aldı böylece ekran kartı stokları tükendi. Ben de bilgisayar toplamak üzereydim fakat ekran kartını sonradan almaya karar verdim. İnternette izlediğim videolara göre edindiğim bilgiler Haziran sonuna doğru stokların yenileneceği yönündeydi.

Ben de Intel G4560'ın içine entegre olan HD Graphics 610'u kullanmaya karar verdim. Sizlere şöyle birkaç sorum olacak; ben klasik H110M-G4560 sistemini topladıktan sonra, HD Graphics'i kullanmak için herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu direk sistemi toplayıp Windows yüklemem yeterli mi? Ve HD Graphics League of Legends oyununda orta yüksek 1080p'de beni 1-2 ay idare eder mi? Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir işlem gerekmiyor. Bilgisayarını kur çalıştır görüntü gelir zaten. :) Ama BIOS güncellemesi yaptırmayı unutma.

Soruna gelecek olursak HD 610 1080P'de League of Legends'i rahat bir biçimde oynatır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herhangi bir işlem gerekmiyor. Bilgisayarını kur çalıştır görüntü gelir zaten. :) Ama BIOS güncellemesi yaptırmayı unutma.

Soruna gelecek olursak HD 610 1080P'de League of Legends'i rahat bir biçimde oynatır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

S.a. inanmakta zorlandım doğrusu,,, metin2, knight gibi online oyunlarda bu işlemcinin ve grafik kartının performansını cok merak ettim valla.

Ben de aynı şekilde G4560 sistemi topladım. Ekran kartı stokları bitmiş. Acaba haziran sonuna stokların yenileneceğini nerden duydunuz paylaşır mısınız? Ben de MSI GTX 1050 TI Gaming X almayı düşünüyorum.

Ben de aynı şekilde G4560 sistemi topladım. Ekran kartı stokları bitmiş. Acaba haziran sonuna stokların yenileneceğini nerden duydunuz paylaşır mısınız? Ben de MSI GTX 1050 TI Gaming X almayı düşünüyorum.
Birkaç youtube videosu izledim (Volkan Oyun Kuvvetleri kanalına bakabilirsin çok güzel bir video hazırlamış stok sorunu ile ilgili) ve Technopat Sosyal'den bilgi edindim. Ben de senin gibi düşündüm 1050 Ti almayı ama sonradan daha uzun ömürlü olması için kararımı RX 570'e çevirdim.

Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı