Arkadaşlar selam,
İntel HD Graphics 630'lu bir masaüstü bilgisayarım var fakat oyunlarda hiç iyi bir performans alamıyorum.
Örnek vermek gerekirse CS:GO'da 20-30 FPS arası alıyorum en düşük ayarlarda. Tamam entegre GPU fakat bu kadar düşük FPS de normal olmaması gerek özellikle bu videolara göre. Sizce sorunun sebebi nedir? Driverım güncel olması gerek Driver Booster programı ile güncelledim elle de indirdim İntel'i.
Paylaştığın video üç sene öncesine ait. Oyun kendini sürekli güncelliyor. Aynı değerleri verecek diye bir şart yok. Driver booster gibi yazılımları kullanmayın.
Oyunu düşük ayarlara çekip deneyin.
Kasa bakımı ve termal macun yenilemelerini yaptırın.
İntel işlemcinizin display güncellemelerini yaptınız mı? Aygıt yöneticisinden donanımlarınızın en son driverlarını kontrol ettirip yüklemeyi denemeniz işe yarayabilir.
Paylaştığın video üç sene öncesine ait. Oyun kendini sürekli güncelliyor. Aynı değerleri verecek diye bir şart yok. Driver booster gibi yazılımları kullanmayın.
Oyunu düşük ayarlara çekip deneyin.
Kasa bakımı ve termal macun yenilemelerini yaptırın.
İntel işlemcinizin display güncellemelerini yaptınız mı? Aygıt yöneticisinden donanımlarınızın en son driverlarını kontrol ettirip yüklemeyi denemeniz işe yarayabilir.