Intel HD Graphics 8 GB RAM GTA 4 açar mı?

SASUKE_M

Picopat
Arkadaşlar sistemim Intel HD Graphics / 8 GB RAM / anakart H55 / işlemci Intel(R) Core i5 CPU M560 @ 2.67GHz, 2667 MHz, 2 çekirdek, 4 mantıksal işlemcim var. GTA 4 Low ayarlar 720p kaç FPS verir sizce? Şu an Steam'de indirimde ve aldım.

Kasar gibi geliyor çünkü işlemci de ekran kartı da kötü.

Zorlar, yani 2. nesil olsa kesin açardı ama bu belli değil. M380, Radeon 5000 series ve 2 GB RAM ile 20'lerde açmayı başarmıştım. Ki, bu benim için oynanabilir bir FPS değeriydi.

Yani, işlemcin ondan daha iyi ama ekran kartı daha düşük. 800x600 en düşükte, 20'lerde oynanabilir.

Lakin, tavsiyem DXVK (eski sistemlerde de o kadar artış sağlar mı emin değilim ) ve lowspecgamer'ın şu videosuna bakman. Bu şekilde oyunu daha oynanabilir hale getirebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam açması zor açsa bile 5dk sonra oyun çökecektir. Zaten GTA 4 optimizasyonu bozuk bir oyun.

Herkese teşekkür ederim.

Zorlar, yani 2. nesil olsa kesin açardı ama bu belli değil. M380, Radeon 5000 series ve 2 GB RAM ile 20'lerde açmayı başarmıştım. Ki, bu benim için oynanabilir bir FPS değeriydi.

Yani, işlemcin ondan daha iyi ama ekran kartı daha düşük. 800x600 en düşükte, 20'lerde oynanabilir.

Lakin, tavsiyem DXVK (eski sistemlerde de o kadar artış sağlar mı emin değilim ) ve lowspecgamer'ın şu videosuna bakman. Bu şekilde oyunu daha oynanabilir hale getirebilirsin.

Oyun indiğinde bunu halledip kaç FPS arttırdığını söylerim.

Arkadaşlar oyun 15-20 FPS oynanmaz yani.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı