İntel HD Graphics Family Nasıl Bir Ekran Kartı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
İntel HD Graphics Family hakkındaki düşüncelerinizi paylaşır mısınız? Bu ekran kartı Dirt Rally'yi kaldırır mı?

Ekran kartı değil o. o APU'dan ayrıca hiçbirşey beklemeyin. Mario bile oynatmaz.

HD Graphics ekran kartı değildir, işlemcinin içinde bulunan grafik çekirdeğidir. Oyun amaçlı kullanılmaz, genellikle internette dolaşmak, film izlemek veya world-excel gibi programlar kullanılan bilgisayarlarda kullanılır. Yani oyun performansı iyi değildir ama HD kaç olduğunu söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.

Aynı karttan bende de var Intel Graphics 3000 1664MB ekran kartım var. Lowda oynuyorum bazen dehşet kasıyor ve aldığım oyun parası falan boşa gidiyor oyun için değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynamak istediğin oyuna göre değişir. Ama o bir kart değil dahili grafik işlem birimidir. Daha çok ekran kartı takmadan görüntü alabilmen için bulunur. Ama yine de belirli seviyede oyun oynatabilir. Lol, Cs:GO, Dota2 veya çoğu MMORPG oyununu Hd Graph. ile oynayabilirsin.

Evet CSGO oynuordum kasmadan fakat ban yedin takım arkdaşlarıma 5 defa falan zarar vermekten sonra report report vac bana gitti. Neyse konu bu diğer Intel Graphics 3000 ile intel HD Graphics Famıly yazıyor arma 3 falan deneyim dedim para boşa gitti heves işte berbat kasıyordu lowda. -_-

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı