Intel HD Graphics günlük işler için yeterli olur mu?

Bütçe
0

Teknik Servis

Hectopat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram
Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB
Anakart: MSI A520M-1 PRO
Monitör: KTC H25T7
Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi ekran kartımdaki bazı sorunlardan dolayı Intel HD grafiklerine geçmeyi düşünüyorum. Günlük işler dediğim Office de yazı yazma YouTube'da 720p video izleme gibi işler. Ek olarak oyun oynayabilir miyiz onu soracağım. Oyun dediğim de böyle yüksek grafiklere sahip oyunlar değil. Among Us, Minecraft, CS 1.6, paper please, FNAF gibi oyunlar.

• İşlemci: Intel Core i3 540 4MB önbellek 3.7 GHz LGA1156.
  • RAM: 4 GB 1333MHz DDR3 nanya RAM (yetmez ise 2 GB RAM daha ekleyeceğim.)
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce 210 1GB 32 Bit (arızalı kart) / Intel HD Graphics (geçeceğim olan grafik)
  • Anakart: ECS (Exper) H55-CM v1.0 LGA1156 soket.
  • Depolama: Seagate 500GB vıdeo HDD / Samsung HD503hı.

Arakadaşlar rica etsem cevap yazar mısınız?

Son düzenleme:
1. nesil Intel HD Graphics ile G210 arasında fazla fark yok, her türlü günlük işlerde yeterli, ayrıca teknik olarak 1080p 60 FPS, 4K 30 FPS videoları oynatır(tarayıcı üzerinden değil).

1. nesil Intel HD Graphics ile G210 arasında fazla fark yok, her türlü günlük işlerde yeterli, ayrıca teknik olarak 1080p 60 FPS, 4K 30 FPS videoları oynatır(tarayıcı üzerinden değil).

Teşekkürler yanıt için...
Peki oyunlar için ne dersiniz? Onun içinde bir düşünceniz varsa belirtirseniz daha iyi olur.

Teşekkürler yanıt için...
Peki oyunlar için ne dersiniz? Onun içinde bir düşünceniz varsa belirtirseniz daha iyi olur.

Hocam i3-380M işlemcili eski laptop vardı bende, 4 GB RAM ile eski CoD serisi, Wolfenstein oynayıp bitirmiştim ayrıca PS1 emulator ve PPSSPP emulator ile sorunsuzca oyunlar oynamıştım kasmadan.

Hocam i3-380M işlemcili eski laptop vardı bende, 4 GB RAM ile eski CoD serisi, Wolfenstein oynayıp bitirmiştim ayrıca PS1 emulator ve PPSSPP emulator ile sorunsuzca oyunlar oynamıştım kasmadan.

Artık kafamda soru işareti kalmadı... Teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı