Intel HD Graphics panel yok!

SSD takviyesi sorununuzu çözer.
Hayır Sorunu Format İle çözdüm ben de sürücülerimi güncellersem böyle sıkıntı olmaz değil mi sıfırlamıştım format tan önce güncellediğimde yine 100% oldu yani windows 10 biraz eski sürümünü kullanıyorum güvenlik güncellemelerini yaptım sağlam sadece yine 100% çıkma sorunu vb. olurmu

Hayır Sorunu Format İle çözdüm ben de sürücülerimi güncellersem böyle sıkıntı olmaz değil mi sıfırlamıştım format tan önce güncellediğimde yine 100% oldu yani windows 10 biraz eski sürümünü kullanıyorum güvenlik güncellemelerini yaptım sağlam sadece yine 100% çıkma sorunu vb. olurmu
Olmaz. Ama defender vb çalıştığında aynı sorun oluşacak. SSD şart.
hepsini kendi sitelerinden yukledim herhangi bir program kullanmadim.
Laptop üreticinin kendi sitesi mi yoksa Intel'in sitesi mi? Attığım sürücü sorununu çözer.

kardesim sende yeni konu acsana neden konuya giriyorsun
Olmaz.

Laptop üreticinin kendi sitesi mi yoksa Intel'in sitesi mi? Attığım sürücü sorununu çözer.
bakin laptop benim casper excalibur g650 sitesine girince driverlari gozukmuyor nerden yukleyecegimi bilmedigim icin gereken driverlarin hepsini kendi sitelerinden en gunceleni yukledim windows 10 isletim sistemim mesela intel grafik kartini intelin sitesinden nvidia yi nvidia dan ve gereken diger programlari yukledim fakat sag tikladigimda aradigimda cikmiyor anlattigim gibi

Ekran Alıntısı.PNG

Bu na da bir bak işini görebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı