Intel HD Graphics sürücü güncellendikten sonra ekran ayaları bozuluyor

KenanKomutan1453

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel core i7-4770 - intel hd graphics 4600 - 16gb ram 1600mhz - 1TB Hdd - 256 gb ssd - dvd-r okuyucu [harici] - windows 10 single language 22H2
Merhaba arkadaşlar, şu an Intel HD Graphics 4600 kullanıyorum. Bilgisayarım HP marka kendi sitesindeki sürücüyü (sürücü tarihi 2020) yükleyince her şey düzgün çalışıyor fakat Intel'in kendi sitesindeki en son sürücüyü (sürücü tarihi 2021 kurduğum zaman ekran, çözünürlük vb bozuluyor.

Kısaca özeti;
Bilgisayardaki mevcut (HP kendi sitesindeki sürücü ile ekran kartı beraber) kaldırıyorum sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorum ve Intel kendi sitesinden indirdiğim sürücüyü kuruyorum ve hiçbir sıkıntı çıkmıyor fakat bilgisayarı tekrar yeniden başlattığımda ekran çözünürlüğü, ekrandaki simgelerin büyüklük ayarları vb bozuluyor. Sorunu ise sadece güvenli mod girip Intel'in sürücüsünü silip bilgisayarın kendi sitesindeki sürücüyü yüklediğim zaman düzeliyor.

İşletim sistemim: Windows 11 Home X64 (şimdi işletim sisteminden kaynaklanıyor diyeceksiniz fakat aynı sorunu Windows 8.1 sürümünde bile yaşıyordum)

Son düzenleyen: Moderatör:
2021 sürücü sürümü değil. Sürücü tarihi. Sürücü sürümünü belirtin Aygıt Yöneticisi altında gözüken.

Hocam şu an benim bilgisayara Intel'in sürücü garip bir şekilde yüklenmiyor neyse eski sürücü devam galiba.

Hocam şu an benim bilgisayara Intel'in sürücü garip bir şekilde yüklenmiyor neyse eski sürücü devam galiba.
Ben de bunu bildiğim için sordum zaten sürücü sürümünü. Sizin sorun diğer sürücüyü muhtemelen hiç kuramamanız. Kurabiliyor olsaydınız sürüm numarası yazardı Aygıt Yöneticisi altında :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı