Intel HD Graphics Sürücüsünü Kaldırmak Mantıklı Mıdır?

İki yıl önce arkadaş 4 yıllık konuya mesaj yazmış. Siz de o mesajdan iki saat sonra "DDU rehberi anlatımı uygulayıp güncel sürücülerinizi kurabilirsiniz." demişsiniz. Nasıl o arkadaşa yazılmamış bir şey oluyor? 4 yıllık konuya yeni bir mesaj yazmak 4 sene sonra mı aklınıza geldi o zaman?
Konu onun değil. Zamanında verdiğim cevap o zamanı kapsar. Aklına gelen ben değil, yazan kişi olur cevabı şimdi verdiyse. Zaman olgunuzu biraz geliştirin.

İki yıl önce arkadaş 4 yıllık konuya mesaj yazmış. Siz de o mesajdan iki saat sonra "DDU rehberi anlatımı uygulayıp güncel sürücülerinizi kurabilirsiniz." demişsiniz. Nasıl o arkadaşa yazılmamış bir şey oluyor? 4 yıllık konuya yeni bir mesaj yazmak 4 sene sonra mı aklınıza geldi o zaman?
Kim ne yazdığının farkında değil. Hortlatıyorum deyip yazı yazıyorum bana cevap atıyor sonra sana yazılmadı diyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı