Intel HD Graphics ve 4 GB RAM ile GTA 4 oynanır mı?

zMiltrex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, size sormak istediğim bir soru var:
Intel HD Graphics ve 4 GB RAM ile GTA 4 oynanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım bozulmuştu, Intel UHD 630 ve16 GB RAM ile düşük ayarlarda 720p 50fps oynuyordum ama sen HD Graphics ve 4GB RAM ile oynayamazsın.

Hepinize teşekkürler, anlamadığım olay ise günümüzdeki oyunları rahatlıkça oynayabiliyorum, Valorant'ta 90-120 arası FPS falan alıyorum. Birçok arkadaşım 2 GB RAM ile GTA 4 oynayabiliyor.
Sizce bu nasıl oluyor?

Hepinize teşekkürler, anlamadığım olay ise günümüzdeki oyunları rahatlıkça oynayabiliyorum, Valorant'ta 90-120 arası FPS falan alıyorum. Birçok arkadaşım 2 GB RAM ile GTA 4 oynayabiliyor.
Sizce bu nasıl oluyor?

Her şey RAM değil. İşlemci, Ekran Kartı da etkileyebiliyor bu durumları. Valorant ağır bir oyun değil.

Sizce bu nasıl oluyor?

Hocam oyunda deli gibi optimizasyon sorunu var. Ben CS:GO 100-120 FPS arası alıyorum 8 GB RAM i5 8265U ile ama GTA 4'te 40 FPS üzerine çıkmıyordu halbuki sistem de oyunun her türlü gereksinimini karşılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı